enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1743
EURO
37,7660
ALTIN
2.907,23
BIST
8.874,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Onur Bulut: İyi bir rakibe karşı oynuyoruz

Kayserispor ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmanda …

Onur Bulut: İyi bir rakibe karşı oynuyoruz
05.08.2022
122
A+
A-

Kayserispor ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular kondisyon ve taktik çalışması yaptı.

Kayserisporlu futbolcu Onur Bulut antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Çağdaş Atan’ın takıma yeni bir sistem getirdiğini belirten Bulut, “6 hafta iyi çalıştık. Çağdaş hoca ile takımımıza yeni bir sistem geldi. Sistemi uygulamaya çalışıyoruz. Maçlarda nasıl bir futbol oynayacağımız belli oldu. İnşallah oyunu Beşiktaş maçında istediğimiz gibi sergileyebiliriz. İlk maçtan itibaren nerede durduğumuz belli olacak. İyi bir rakibe karşı oynuyoruz. Üç büyük takımdan biri ile oynuyoruz. Sistemden dolayı benim de oyunum biraz değişti. İnşallah iyi performansla devam ederim” ifadelerini kullandı.

BİLAL BAYAZİT: ZOR MAÇ OLACAK

Kayserisporlu genç kaleci Bilal Bayazit ise konuşmasında, “Zor maç olacak. Ama hazır olacağımızı düşünüyorum. İyi çalıştık, inşallah 3 puanla döneriz. Umutluyuz” diye konuştu.

Tecrübeli kaleci Cenk Gönen ile forma yarışında olacağının sorulması üzerine genç kaleci Bilal Bayazit, “Ben yarış olarak görmüyorum. Cenk ağabey ile ağabey-kardeş gibi ilişkimiz var. Geçen sene Lung ile de güzel bir ilişkim vardı. Kiminle kazanırsak o oynasın. İnşallah bu sene birinci kaleci olduğumu gösterebilirim. Cenk ağabeye de bana da şans gelir. Hazır olmamız gerekiyor. Önemli olan Kayserispor. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.