enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
SON DAKİKA
20:13 Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, arife günü düzenlenen Şehitlik ziyareti programına katıldı
20:11 Nevşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi
18:36 CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’ın Kurban Bayramı mesajı
18:21 Başkan Şadi Özdemir: “Engelleri birliktelikle aşacağız”
18:20 Malatya Kültürel Miras Okulunun birinci dönemi tamamlandı
18:06 Keşan Kent Müzesi Kurban Bayramı boyunca misafirlerini ağırlayacak
17:52 KİSEV yeni yönetimini belirledi
17:51 Yığılca’da motosiklet kazası: 2 kişi ağır yaralandı 
17:50 Başkan Alemdar, bayramlaşma programlarına katıldı
17:43 Nevşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde mezarlıklara drone ile gül suyu sıkıldı
17:42 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı
17:27 Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı
17:26 Burhaniye Belediyesi Kurban Bayramı Arifesinde kurban satış ve kesim yerlerini denetledi
17:25 Gölcük Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı
17:20 Başkan Sezer’den Jandarma’ya anlamlı ziyaret
17:06 İzmit Belediyesinden mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlara defne fidesi 
16:51 Başkan Alpay Alpagut Engin’den Babalar Günü Mesajı
16:50 Gölcük’te bayram öncesi tedbirler alındı
16:37 CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır’dan Kurban Bayramı mesajı
16:36 Başkan Ferdi Zeyrek: “Tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bahçeli: “Fırsat kollayan yıkım lobisi devrede! Ancak seyirci kalmayacağız!”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cem evi saldırısı ile KPSS’deki şaibeler hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu. Bahçeli, MHP’nin Türkiye …

Bahçeli: “Fırsat kollayan yıkım lobisi devrede! Ancak seyirci kalmayacağız!”
04.08.2022
130
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cem evi saldırısı ile KPSS’deki şaibeler hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu. Bahçeli, MHP’nin Türkiye’yi hedef alan kuşkulu olaylarla ilgili görüş ve önerileri bellidir, berraktır ve tutarlı olduğunu söyledi.

ANKARA (İGFA) – Gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, KPSS’de 20 soruya kimlerin tam doğru cevap verdiği tespit edilerek buna göre işlem yapılması gerektiğini kaydetti.

“İlgili yayıneviyle bahse konu soruların hepsine doğru cevaplar verenler arasında makul bağ ve bağlantı bulunursa, bunların alayı birden isim isimafişe edilmeli, en ağır cezaya çarptırılmalıdır” diyen Bahçeli, “Hiçbir evladımızın haklarının gaspına sessiz durmayacağımız, emeklerinin ve ümitlerinin heba edilmesine seyirci kalmayacağımız çok iyi bilinmelidir” dedi.

Açıklamasında Cemevine saldırılarına da değinen Bahçeli, bu saldırıların belli merkezlerden provoke edilen Türkiye ve İslam düşmanlığı olduğunu öne sürdü.

Türkmen-Alevi Bektaşi Vakfı’na, Şah-ı Merdan Kültür Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Ana Fatma Cemevi’ne yapılan alçak saldırıların Türkiye’nin hayat damarlarına neşter vurma çabasından başka bir şey olmadığın ifade eden Bahçeli, yazılı açıklamada, “Cemevi’ne ve Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimize yapılan hain ve hasmane eylemler belli merkezlerden provoke edilen Türk, Türkiye ve İslam düşmanlığıdır. İçinden geçtiğimiz zaman diliminin tüm iyimser ve müspet ortamı dikkate alındığında Cemevisaldırganlığının bir meczubun, mendebur bir suçlunun gelişigüzel bir fiili olmayacağı bariz olarak görülecektir. Ajanlarının tasmasını çıkarıp üzerimize salanlarla çetin bir hesaplaşma milli ve manevi bir sorumluluk olarak omuzlarımızdadır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, söz konusu girişimleri, “Türkiye’nin önünü kesmek için kuyruğa girenlerin aynı zamanda barış, huzur ve istikrar vasatını çökertmek için fırsat kollayan, hava koklayan, zemin yoklayan iç ve dış mihraklardan teşekkül eden bir yıkım lobisi halinde devreye girdikleri son derece açıktır” diyerek özetledi.

Bahçeli, “İlk olarak, Cemevi saldırısıyla KPSS skandalının çok yönlü araştırılmasının yanında, Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangının kundaklama olup olmadığı mutlak surette açıklığa kavuşturulmalıdır” dedi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.