enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2424
EURO
35,0057
ALTIN
2.443,85
BIST
10.677,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
24°C
İstanbul
24°C
Açık
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
30°C

Çukur ve Üç Kuruş’un efsanesinden çok konuşulacak proje! Gelecek Uzun Sürer’in Harun’u olacak

Yönetmenlik koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu ve senaristliğini ise Damla Serim’in kaleme aldığı Gelecek Uzun Sürer dizisine yankı …

Çukur ve Üç Kuruş’un efsanesinden çok konuşulacak proje! Gelecek Uzun Sürer’in Harun’u olacak
04.08.2022
126
A+
A-

Yönetmenlik koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu ve senaristliğini ise Damla Serim’in kaleme aldığı Gelecek Uzun Sürer dizisine yankı uyandıracak bir transfer yapıldı. Çukur dizisinde Koçovalı ailesinin en büyük oğlu ‘Cumali Koçovalı’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bıraktıran Necip Memili, Beverly Hills, 90210 uyarlaması Gelecek Uzun Sürer’in kadrosuna adını yazdırdı.

Çukur dizisinin yanı sıra yapımcılığını AY Yapım’ın sahibi Kerem Çatay’ın üstlendiği Üç Kuruş dizisinde rol aldığı ‘Kılıç Hicaz’ karakteriyle de adından geniş kitlelere söz ettiren Necip Memili’nin sürpriz projesi hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Hazırlıkların hız kesmeden devam ettiği ve sıkı bir tempo içerisinde çalışmaların yürütüldüğü Gelecek Uzun Sürer’le anlaşma sağlayan Necip Memili performansıyla bir kez daha dikkatleri üstünde toplayacak.

Bir grup liseli gencin başından geçen olayları AY Yapım imzasıyla konu olarak işleyecek Gelecek Uzun Sürer’de Necip Memili’nin hangi rolü oynayacağı belli oldu. Oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora gibi birbirinden iddialı isimlerin yer alacağı Gelecek Uzun Sürer yapımında Harun karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.