enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2288
EURO
37,6081
ALTIN
2.919,41
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Şemsi İnkaya yeni oyunculara ateş püskürdü! “Bir felaket”

Üvey Baba dizisinde Halil Güneşli karakteriyle çok ses getiren usta oyuncu Şemsi İnkaya, yeni oyuncuları eleştirdi. İnkaya, dilimizin de …

Şemsi İnkaya yeni oyunculara ateş püskürdü! “Bir felaket”
03.08.2022
178
A+
A-

Üvey Baba dizisinde Halil Güneşli karakteriyle çok ses getiren usta oyuncu Şemsi İnkaya, yeni oyuncuları eleştirdi. İnkaya, dilimizin de kaybolduğunu belirterek “Herkes oyuncu olmaya başladı” dedi.

Bir döneme damgasını vurmuş Türkiye’nin uzun soluklu dizilerinden olan Üvey Baba’da Halil Güneşli karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Şemsi İnkaya, yeni oyuncular hakkında konuştu. Bir daha dünyaya gelsem yine oyuncu olurum diyen İnkaya, son zamanlarda ekranlarda çokça görünen kaslı oyuncuları eleştiri yağmuruna tuttu.

Şemsi İnkaya

“BİR DAHA DÜNYAYA GELSEM YİNE OYUNCU OLURDUM”

Oyunculuğun çok zevkli bir meslek olduğunu söyleyen İnkaya, “Doğru yaptığınız zaman, yani oyunculuğu meslek edindiğiniz zaman çok zevkli bir şey. Bir daha dünyaya gelsem aynı oyuncu olurdum. Okurum, konservatuarını da okurum, amatörlüğünü de çalışırım ondan sonra profesyonel olurum. Bir daha gelsem aynı şeyi yaparım yani. Çok onurlu bir meslek, meslek olarak aldığın zaman” dedi.

Şemsi İnkaya Üvey Baba

“ŞİMDİ KASLI OYUNCULAR VAR. BAŞKA BİR ŞEY O, BAŞKA BİR FELAKET”

Son zamanlarda dilimizin bozulduğuna da değinen usta oyuncu diksiyon, fonetik ve artikülasyon dediğimiz şey çok önemli olduğunu bunun ancak okulunda, konservatuvarda öğrenildiğini söyleyerek şöyle devam etti:

“Öyle çıktığın zaman onları harcamış oluyorsun. Türkçe kayboluyor. Şimdi kaslı oyuncular var. Başka bir şey o, başka bir felaket. Kas-mas, kaburgalar çıkacak bilmem ne falan filan var ya benim de böyle çıkıp soyunmam lazım sizin karşınızda da utanırım. Bu yaşta utanırım, her yaşta utanırım. Biz öyle yapmadık. Biz oynayarak geldik bir yerlere. Oynayarak, ödül alarak, ustaları dinleyerek, rolü çalışarak, ezberini yaparak. O zamanlar sufleydi şimdi ezberini yaparak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Della Miles ‘Domdom Kurşunu’ şarkısını söyledi! Sosyal medyada olay oldu​

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.