enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bomba iddia! Karagümrük ligden çekilebilir

Süper Lig ‘de 2022-23 sezonu öncesi Fatih Karagümrük için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Stat ve tesis sıkıntısı süren Fatih Karagümrük …

Bomba iddia! Karagümrük ligden çekilebilir
03.08.2022
98
A+
A-

Süper Lig ‘de 2022-23 sezonu öncesi Fatih Karagümrük için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Stat ve tesis sıkıntısı süren Fatih Karagümrük’ün ligden çekilebileceği belirtiliyor.

TRT Spor yorumcusu Barış Yurduseven, Fatih Karagümrük’ün ligden çekilebileceğini açıkladı. Ünlü isim, stat ve tesis sorununu çözemeyen İstanbul temsilcisinde başkan Süleyman Hurma’nın ligden çekilmeyi veya takımı devretmeyi düşündüğünü iddia etti.

GEÇTİĞİMİZ SEZON ATATÜRK OLİMPİYAT STADI’NDA OYNANMIŞTI

Fatih Karagümrük geride bıraktığımız sezonda maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamıştı. İstanbul temsilcisi yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevine sürpriz bir şekilde Andrea Pirlo’yu getirmişti.

“STAT İŞİNİ BECEREMEZSEM KULÜBÜ BİRİLERİNE BIRAKIRIM”

Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, daha önce stat konusunda yaptığı açıklamada, “Tesis ve stat bizim için elzem. Bunları yapmayı başaramazsam bu işi bırakırım çünkü ben iş adamı değilim, başka bir gelirim yok. Bir gün Olimpiyat Stadı’nda, bir gün Vefa Stadı’nda bir gün Florya’da antrenman yapıyoruz. Birçok yetkiliyle konuştuk. Spor Bakanı’ndan Allah razı olsun tesis için Arnavutköy’de bir yer belirlendi. Stat için ise henüz bir mesafe alamadık. 1926 kurulan bir kulübün stadının olmaması kabul edilemez. Eğer bunu beceremezsem, kulübü bunu yapacak birilerine bırakırım. Bu konuda çok örseleniyorum. Her gün antrenmanı nerede yapacağımızı düşünüyoruz. Bu şekilde kulübü yönetmek çok zor. Bu beni çok yıpratıyor. Kaç oyuncuyu bu yüzden transfer edemedim, kaç futbolcu bu yüzden ayrılmak istedi. Bu beni çok üzüyor. Kimseyi kırmadan, üzmeden bunu bu kadar anlatabiliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.