enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
28°C
İstanbul
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Acun Ilıcalı’nın takımından Manchester United’a gitti

Premier Lig ekiplerinden Manchester United genç futbolcuların başına deneyimli bir ismi getiriyor. İngiliz milli futbolcu Tom Huddlestone, Acun …

Acun Ilıcalı’nın takımından Manchester United’a gitti
02.08.2022
104
A+
A-

Premier Lig ekiplerinden Manchester United genç futbolcuların başına deneyimli bir ismi getiriyor. İngiliz milli futbolcu Tom Huddlestone, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de bir sezon geçirdi ve bu yaz takımdan ayrıldı. 

35 yaşındaki futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken Huddlestone’ın ayağına yeni bir fırsat geldi. Manchester United, Tom Huddlestone’ı genç takımda oyuncu-antrenör yapacak.

The Athletic’in haberine göre Manchester United, U21 takımının başına Tom Huddlestone’ı getiriyor. Deneyimli futbolcu İngiliz devinde oyuncu-antrenör görevini yerine getirecek.

U21 takımını çalıştıracak Huddlestone ayrıca bu maçlarda da forma giyme hakkına sahip olacak. Manchester United geçen sezon aynı formülü Paul McShane ile gerçekleştirmiş ve 36 yaşındaki futbolcu hem antrenör hem de oyuncu olarak genç takımda görev yapmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.