enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6691
EURO
35,3862
ALTIN
2.506,17
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C

Dünya bir ülkeye kilitlendi! Kendiliğinden açılan dev çukur, paniğe neden oldu

Alcaparrosa’daki Kanada Lundin Madencilik sahası yakınında kendiliğinden açılan 200 metre derinliğindeki dev çukur, önce jeoloji uzmanlarının …

Dünya bir ülkeye kilitlendi! Kendiliğinden açılan dev çukur, paniğe neden oldu
02.08.2022
100
A+
A-

Alcaparrosa’daki Kanada Lundin Madencilik sahası yakınında kendiliğinden açılan 200 metre derinliğindeki dev çukur, önce jeoloji uzmanlarının daha sonra da haberi duyan herkesin ilgisini çekti.Ulusal Jeoloji ve Madencilik Servisi tarafından görevlendirilen profesyonel ekip hemen çalışmalara başladı.

HALK AÇISINDAN OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Maden yetkilileri, bölgede çalışmalarının olmadığını ve çukurun kendilerinden kaynaklı olarak açılmayacağını ifade etti. Ayrıca çukurun halkın yaşadığı bölgeden en az 600 metre uzakta olduğu ve bu nedenle insanların hayatını olumsuz etkilemediğini aktardı.

ARAŞTIRMALARDAN SONRA BELLİ OLACAK

Çukurun nasıl açıldığı ise ekiplerin gerçekleştireceği çalışmaların ardından belli olacak. Ekipler, çukurun doğal bir olay sonucu açılmış olabileceğini de ifade ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.