enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Elbisesi yüzünden restorana alınmayan genç kadın isyan etti

Londra’da yaşayan Katie Haywood adlı kadın, bir arkadaşının doğum günü için restorana gitti. Gece için de dekolteli bir elbise tercih etti. Ancak …

Elbisesi yüzünden restorana alınmayan genç kadın isyan etti
01.08.2022
110
A+
A-

Londra’da yaşayan Katie Haywood adlı kadın, bir arkadaşının doğum günü için restorana gitti. Gece için de dekolteli bir elbise tercih etti. Ancak restoran kapısına geldiğinde içeri giremeyeceği söyledi. İddiaya göre kadının kıyafeti, işletmenin kıyafet kurallarına uygun değildi.

ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRMESİ SÖYLENDİ

Katie Haywood’un iddiasına göre restoran personeli, genç kadından üzerini değiştirip yeniden restorana dönmesini istedi. Bu duruma sinirlenen Katie Haywood ise restoranı terk ederek bir daha da geri dönmedi.

BAŞINA GELENLERE İSYAN ETTİ

Başına gelenleri sosyal medya hesabından paylaşan Katie Haywood, yaşananlara isyan etti. Haywood’un bu paylaşımı ise sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcıları genç kadını desteklerken, bazıları da eleştiride bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.