enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,5739
EURO
35,0480
ALTIN
2.456,50
BIST
10.486,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, son durumunu anlattı: Nefes almakta zorlanıyorum

Başarılı oyuncu Billur Kalkavan, geçtiğimiz aylarda akciğer kanseriyle mücadele ettiğini duyurdu. Kemoterapi tedavisi gören Kalkavan, sosyal …

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, son durumunu anlattı: Nefes almakta zorlanıyorum
01.08.2022
123
A+
A-

Başarılı oyuncu Billur Kalkavan, geçtiğimiz aylarda akciğer kanseriyle mücadele ettiğini duyurdu. Kemoterapi tedavisi gören Kalkavan, sosyal medya hesabından video yayınlayarak sağlık durumu hakkında konuştu.

“ZATÜRRE OLDUM, NEFES ALMAKTA ZORLANIYORUM”

Hastanede tedavi gördüğü esnada zatürreye yakalandığını söyleyen Kalkavan, 59 yaşındaki Billur Kalkavan, “Epeydir paylaşım yapmadım ve sizler de merak ettiniz. Arayıp yazanlara cevap verecek halim olmadı. Hastanede zatürre oldum ve ciğerimden su alındı. Çok kötü şeyler yaşadım. Tatsız olaylardan bahsetmeyelim. Çok tatsız olaylar yaşadım o yüzden cevap verecek halim olmadı. Tedavilerim çok güzel gidiyor. Bugün çekim yaptık, çok yoruldum tabi. Nefes almakta biraz zorlanıyorum. Kemoterapilerim de güzel gidiyor. Bir şey paylaşamadığım için kusuruma bakmayın çünkü hiç halim olmadı. Merak edenlerden ve diğer tüm herkesten özür diliyorum” dedi.

Zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Kalkavan, kendisini arayanlara geri dönemediği için anlayış beklediğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.