enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2288
EURO
37,6081
ALTIN
2.919,41
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Oktay Kaynarca’dan milyonluk anlaşma! Kozmetik markasının yüzü oldu

EDHO’dan sonra yeni projesi için çalışmalarına tüm hızla devam eden başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, milyonluk bir anlaşmaya imza attı. Dünyaca …

Oktay Kaynarca’dan milyonluk anlaşma! Kozmetik markasının yüzü oldu
01.08.2022
147
A+
A-

EDHO’dan sonra yeni projesi için çalışmalarına tüm hızla devam eden başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, milyonluk bir anlaşmaya imza attı. Dünyaca ünlü bir kozmetik markasının reklam yüzü oldu.

Rol aldığı her projede izleyiciden tam not alan başarılı oyuncu ve yapımcı Oktay Kaynarca, EDHO’nun beklenmedik finalinden sonra ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisi için çalışmalara başladı. Yeni sezon için ATV ekranlarında yeni rolle karşımıza çıkacak olan Kaynarca, dünyaca ünlü bir kozmetik markasıyla anlaşma yaptı.

Oktay Kaynarca

KOZMETİK MARKASININ REKLAM YÜZÜ OLDU

Markanın reklam çekimlerinde yönetmenliği Nihat Odabaşı üstlendi. Ön hazırlığın 3 ay sürdüğü reklamın çekimleri 2 günde tamamlandı.

Oktay Kaynarca kozmetik markasının reklam yüzü oldu

“ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALDIM”

Markadan ve çekimlerden memnun olduğunu dile getiren Kaynarca, “Ben kullanmadığım ve inanmadığım bir markanın ürünün reklamını yapmadım şimdiye dek. Kullandığımda da güzel sonuçlar aldım ve kullanacakların da memnun kalacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇELEBİLECEK VİDEO;

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan sağlık durumunu açıkladı!

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.