enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Pelin Akil ateş püskürdü! Hakaret eden takipçisini affetmedi

Başarılı oyuncu Pelin Akil, sosyal medya üzerinden hakaret ettiği mesaj içeriği gerekçesiyle takipçisine dava açmıştı. Geçtiğimiz günlerde …

Pelin Akil ateş püskürdü! Hakaret eden takipçisini affetmedi
31.07.2022
115
A+
A-

Başarılı oyuncu Pelin Akil, sosyal medya üzerinden hakaret ettiği mesaj içeriği gerekçesiyle takipçisine dava açmıştı. Geçtiğimiz günlerde paylaşımda bulunan Akil, bu tarz siber suçlara caydırıcı cezalar verilmesi gerektiğini belirtti.

Oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Başarılı isim iki kızı ile mutlu hayatına devam ederken, Instagram hesabı üzerinden gelen bir mesajlarla sinirlenmiş ve dava açmıştı. Davanın sonuçlanmasıyla birlikte Akil sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

pelin akil

“CAYDIRICI CEZALAR VERİLMELİ”

Oyuncu Akil sosyal medyayı hakaret ve tehdit içerikli kullananlara yönelik ceza verilmesi gerektiğini belirtirken “Sosyal medya kullanımı çoğaldıkça bu tarz hakaretler sıklaştı. Bu suçlardan dolayı yargılama yapılmıyor ya da yargılama sonunda suç işleyenin yanına kâr kalıyor duygusu toplumda yerleşirse bu suçlar her gün işlenmeye devam edecektir” açıklamasında bulundu.

pelin akil

SOLUĞU AVUKATIN YANINDA ALDI

Daha önce Akil’in takipçilerinden Habip B. 20 Mart 2021 tarihinde Akil’in yaptığı bir paylaşıma “Ulan ne kadar malsınız…” ifadesini kullanmıştı. Bunun üzerine soluğu avukatın yanında alan Akil çifti, suç duyurusunda bulunmuştu.  Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. 

pelin akil ve ailesi

HESABIN KENDİSİNE AİT OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Hazırlanan iddianamede Habip B.’nin oyuncu pelin Akil’in sosyal medya hesabına hakaret ve küfür içerikli mesaj yolladığı ortaya çıktı. İfadesi alınan şüphelinin ifadesine göre hesabın kendisine ait olduğu ve o hesaptan mesaj atıldığı ortaya çıktı. Uzlaşma için Uzlaştırma Bürosu’na yönlendirilen Pelin Akil ve Habip B. arasında herhangi bir uzlaşım olamadığı açıklandı.

pelin akil

HAPİS CEZASI İSTENİYOR

İddianamede , şüpheli Habip B.’nin “Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret” suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Şüphelinin, önümüzdeki günlerde Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacağı bildirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Jim Carrey ve Bill Skarsgard’ın muhteşem yüz tipleme performansları

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.