enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2557
EURO
37,5850
ALTIN
2.920,85
BIST
9.116,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Efsane kaleci Jens Lehmann elektrikli testereyle komşusunun garajına saldırdı

Efsane Alman kaleci Jens Lehmann ile komşusu arasında büyük bir problem yaşandı. Bild’in haberine göre Lehmann komşusunun garajını tahrip etti …

Efsane kaleci Jens Lehmann elektrikli testereyle komşusunun garajına saldırdı
29.07.2022
103
A+
A-

Efsane Alman kaleci Jens Lehmann ile komşusu arasında büyük bir problem yaşandı. Bild’in haberine göre Lehmann komşusunun garajını tahrip etti.

ELEKTRİKLİ TESTEREYLE SALDIRDI

Jens Lehmann, komşusunun garajına elektrikli testereyle saldırdı.Lehmann’ın komşusu, Lehmann’ın tavan kirişlerini kırmaya çalıştığını ve güvenlik kamerasının kablolarını da sökmeyi denediğini öne sürdü.

GÖL MANZARASINI KAPATIYOR İDDİASI

Daha önce de tartışan efsane kaleci Lehmann ve komşusu arasında son olarak yaşanan bu olayın sebebinin, garajın Lehmann’ın evinin göl manzarasını kapatması olduğu düşünülüyor. Ayrıca Lehmann garajın kendi arazisinin üzerine inşa edildiğini iddia ediyor. Lehmann’ın güvenlik kameralarını sökemediği ve görüntülerin yetkililerle paylaşıldığı aktarıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.