enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Çok Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

İbrahim Tatlıses’in haciz belgeleri ortaya çıktı! Milyonlarca lira borcu var

Son dönemlerde mahkemeden mahkemeye koşan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara’yla adeta düşman oldu. Birbirlerini …

İbrahim Tatlıses’in haciz belgeleri ortaya çıktı! Milyonlarca lira borcu var
29.07.2022
159
A+
A-

Son dönemlerde mahkemeden mahkemeye koşan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara’yla adeta düşman oldu. Birbirlerini karşılıklı suçlayan aile arasındaki kriz büyürken ortaya şoke eden bir iddia atıldı. Buna göre ünlü şarkıcının mal varlıkları üzerinde haciz olduğuna dair belgeler ilk kez yayınlandı.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, bir süredir eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı aile kriziyle gündeme geliyor. Oğluyla birbirlerine giren Tatlıses son olarak kendisine açılan vasilik davasıyla adeta çılgına dönmüştü.

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses

Taşınmaz varlıklarına şerh konulan Tatlıses’e bu haberin ardından bir darbe de kendisine hakaret davası açan Adalet Sara’dan geldi. Bir televizyon programında eski eşine “Kara Peçeli” ve “Büyücü” ifadelerini kullanan Tatlıses, mahkemeden mahkemeye koşarken ortaya bomba bir iddia atıldı.

Adalet Sara

Ünlü şarkıcının tüm taşınır ve taşınmaz varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ve milyonlarca lira vergi borcu olduğu iddia edildi. Devlete 120 milyon TL borcu olduğu öne sürülen Tatlıses’in kebap salonlarının ve şirketlerinin, doğalgaz ve elektrik borçlarının olduğu ileri sürülüyor. Pek çok alanda yatırımı bulunan ve neredeyse hepsinde büyük zarar eden Tatlıses’in haciz belgeleri olduğu iddia edilen belgeler ilk kez ortaya çıktı.

İşte Tatlıses’in bütün taşınır ve taşınmaz varlıklarına ait haciz belgeleri…

İbrahim Tatlıses haciz belgeleri

İbrahim Tatlısese ait olduğu ileri sürülen haciz belgeleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses’e eski eşi Adalet Sara’dan dava darbesi! 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.