enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1698
EURO
38,1791
ALTIN
2.919,87
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Barcelona 55 milyon Euro’luk transferi bitiriyor!

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Barcelona, son bombasını Jules Kounde ile patlatacak. Chelsea’nin ısrarla istediği Kounde …

Barcelona 55 milyon Euro’luk transferi bitiriyor!
26.07.2022
127
A+
A-

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Barcelona, son bombasını Jules Kounde ile patlatacak. Chelsea’nin ısrarla istediği Kounde, Barça’ya gitmek istediği için bu teklifi geri çevirdi.

Tecrübeli stoperin kulübü Sevilla ile masaya oturan Katalan ekibinin, 55 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Fransız oyuncuyu alacağı bildirildi. Barça ile her konuda anlaşan 23 yaşındaki savunmacının, 2026 yılına kadar sözleşme imzalayacağı belirtildi. 2019 yılında 25milyon Euro’ya Bordeaux’dan, Sevilla’ya transfer olan Kounde’nin satışından Fransız kulübünün de yüzde 20 pay alacağı belirtildi.

De Jong’a yeni engel

Bu arada ısrarla Barça’da kalmak isteyen ve Manchester United’ın teklifini kabul etmeyen Frankie de Jong için yeni bir engel daha ortaya çıktı! İspanyol spor gazetesi AS’ın haberine göre yıllık 12.5 milyon Euro kazanan Hollandalı orta saha oyuncusuna yönetimden, “Burada kalmak istiyorsan, maaşında yüzde 50 indirim yapmalısın” mesajı gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.