enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

Bülent Ersoy mücevherlerine servet döktü! Say say bitmez…

Geçtiğimiz günlerde İzmir’e giderken uçakta çekildiği karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Bülent Ersoy’un mücevherleri turuncu saçlarının …

Bülent Ersoy mücevherlerine servet döktü! Say say bitmez…
25.07.2022
133
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde İzmir’e giderken uçakta çekildiği karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Bülent Ersoy’un mücevherleri turuncu saçlarının önüne geçti. Milyonlarca dolarlık takılar takan Ersoy’un bu harcaması herkesi şoke etti.

Son dönemlerde “Hürrem Sultan” saç stiliyle gündemden düşmeyen Bülent Ersoy, yeni imajını sergilemek için sık sık fotoğraf çekilerek sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Önceki günlerde İzmir’e gideren uçakta çektirdiği bir fotoğrafını hayranlarının beğenisine sunan Ersoy’un uzun kırmızı tırnakları ve turuncu saçları dikkat çekti. 

Bülent Ersoy

Diğer kıyafetlerine oranla daha sade bir parça giymeyi tercih eden Ersoy, bu defa mücevherleriyle kombinini ön plana çıkardı. 1.5 milyon dolar değerindeki pırlanta baget yüzüğünün yanı sıra 1 milyon dolar değerinde bir başka pırlanta yüzük daha takan ünlü şarkıcının kolundaki 5 adet su yolu bileziğinin fiyatı ise 250 bin dolar. Boynunu da boş bırakmayan Ersoy’un kolyesi ise tamı tamına 400 bin dolar değerinde. 

Bülent Ersoyun mücevherleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kemal Sunal’ın replikleriyle rap şarkı yaptı! Tiktok fenomenin düeti izlenme rekorları kırdı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.