enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2020
EURO
37,9296
ALTIN
2.913,55
BIST
9.634,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C

AK Partili Mustafa Elitaş, dikkat çeken ekonomi yorumu: AK Parti’ye karşı bir kırgınlık ve kızgınlık var

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri’nin yerel televizyon kanalı TV1 ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programına konuk olarak …

AK Partili Mustafa Elitaş, dikkat çeken ekonomi yorumu: AK Parti’ye karşı bir kırgınlık ve kızgınlık var
23.07.2022
103
A+
A-

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri’nin yerel televizyon kanalı TV1 ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programına konuk olarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“ŞU ANDA AK PARTİ’YE KARŞI BİR KIRGINLIK, KIZGINLIK VAR”

Ülkedeki ekonomik durumu yönelik konuşurken 1970’li yıllarda Adalet Partisi’nin de ortaya çıkan petrol krizinden dolayı iktidardan düştüğünü hatırlatarak “Şu an AK Parti’ye karşı bir kırgınlık, kızgınlık var. Ekonomik sıkıntılardan kaynaklı ‘Niye böyle?’ diyenler var. Ama böyle global bazda bir ekonomik sıkıntı ne zaman oldu bilmiyorum ama herhâlde 70’lerde bir petrol kriziyle ortaya çıkan bir sıkıntıydı. O zaman çok önde olan Adalet Partisi’ni ikinci parti haline getirmişti. Tek başına iktidardan almıştı. Fakat 1929 buhranından daha ileri bir ekonomik krizle karşı karşıya dünya. Bizim gibi ülkelere de etkisi daha büyük oluyor” dedi.

“AK PARTİLİ ARKADAŞLAR O KADAR SİTEM EDİYOR Kİ”

Sorunların çözümü olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret eden Elitaş, “Bu sıkıntıya rağmen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tek alternatif olması, Cumhur İttifakı’nın tek güvenilir odak olması önümüzdeki süreçte sandık başına gidecek vatandaşlar sağduyusunu yapacak. Bizimle birlikte yürüyen AK Partili arkadaşlar o kadar sitem ediyorlar ki… ‘Ya niye böyle yapıyorsunuz’ diye üzüntülerini ifade ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.