enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

Söylenti: Assassin’s Creed Rift’in Çıkış Tarihi Ertelendi

Henüz resmi duyurusu yapılmayan yeni Assassin’s Creed oyunu Rift’in çıkış tarihi ertelendi. Bloomberg’tan Jason Schreier, Rift kod adıyla …

Söylenti: Assassin’s Creed Rift’in Çıkış Tarihi Ertelendi
23.07.2022
109
A+
A-

Henüz resmi duyurusu yapılmayan yeni Assassin’s Creed oyunu Rift’in çıkış tarihi ertelendi.

Bloomberg‘tan Jason Schreier, Rift kod adıyla geliştirilen Assassin’s Creed serisinin yeni oyununun çıkış tarihinin değiştiğini öne sürdü. Söz konusu habere göre, normalde 2023’ün şubat ayında çıkması planlanan oyun “çalışma takviminin gerisinde” olması nedeniyle aynı yılın ilkbahar dönemine ertelendi.

Henüz resmi olarak duyurulmayan Assassin’s Creed Rift projesi ilk kez yine Jason Schreier tarafından ortaya atılmıştı. İddiaya göre 2020’de çıkan Assassin’s Creed Valhalla için bir genişleme paketi olarak planlanan proje daha sonradan kendi başına bir oyuna dönüştü. Orta Doğu’da geçen ve AC Vahalla’dan Basim’in ana karakter olacağı öne sürülen Assassin’s Creed Rift’in daha çok serinin eski oyunlarına benzediği, küçük çapta olduğu ve gizlilik odaklı bir oynanış içerdiği belirtilmişti.

Bunun haricinde Ubisoft‘un Assassin’s Creed Infinity adıyla bir başka oyun üzerinde çalıştığı da biliniyor. Yine Schreier’ın önceki yazılarına göre Infinity, içerisinde her biri farklı temada olan birden fazla Assassin’s Creed oyunu barındıracak ve “live-service” şeklinde yıllar içerisinde yeni oyunlarla desteklenerek genişleyecek bir hub özelliği taşıyacak.

Ubisoft  eylül ayında bir etkinlik düzenleyeceğini ve burada Assassin’s Creed serisinin geleceği ile ilgili duyurularda bulunacağı yakın zamanda açıklamıştı. Burada en azından Assassin’s Creed Rift’in resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Öte yandan, Ubisoft için işler son zamanlarda iyi gitmiyor gibi gözüküyor. Firma birkaç gün önce Ghost Recon Frontline dahil ve ikisi henüz duyurulmamış olmak üzere toplamda dört oyun projesini iptal etmişti. Ayrıca, Assassin’s Creed Rift’in çıkış tarihi dışında yapım aşamasındaki Avatar: Frontiers of Pandora’nın da ertelendiği duyurulmuştu.

Ubisoft, Ghost Recon Frontline Dahil 4 Oyunu İptal Etti

SaveButonu / Gamegar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.