enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1940
EURO
37,7891
ALTIN
2.911,56
BIST
8.898,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Evlenme teklifi nerede edilir? Türkiye’de evlenme teklifi edilecek en güzel yerler

Birbirini seven iki insanın hayatında dönüm noktası olan evlenme kararı unutulmaz bir evlilik teklifiyle muhteşem bir hale dönüştürebilir. Eğer …

Evlenme teklifi nerede edilir? Türkiye’de evlenme teklifi edilecek en güzel yerler
22.07.2022
176
A+
A-

Birbirini seven iki insanın hayatında dönüm noktası olan evlenme kararı unutulmaz bir evlilik teklifiyle muhteşem bir hale dönüştürebilir. Eğer sıradan bir teklifin ötesine geçecek hoş bir sürpriz yapmak isterseniz haberimizde yer alan rotalardan beğendiğinizi seçebilirsiniz. Peki evlenme teklifi nerede yapılır? Türkiye’de evlenme teklifi edilecek en güzel yerler nerelerdir? İşte detaylar…

Her mevsim benzersiz manzaralara ev sahipliği yapan ülkemizde her adımda görsel bir ziyafet çevremizi sarıp sarmalıyor. Doğa tüm ihtişamını cömert bir şekilde sunarken sizde kendinizi bir anda heyecan dolu maceraların içinde bulabilirsiniz. Özellikle renk renk çiçeklerin romantik bir atmosfer oluşturduğu bu topraklar belki de hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin en özel tekliflerine şahitlik edebilecek güzellikte. Sevdiğiniz kişiye bir ömür boyu birlikte aynı kalbi paylaşmak için evlilik teklifi etmeyi planlıyorsanız hayatınız boyunca unutamayacağınız o an için bazı tavsiyelerimiz olabilir. Gelin, muhteşem evlilik tekliflerine en uygun rotaları birlikte adım adım mercek altına alalım.

EVLİLİK TEKLİFİ NEREDE EDİLİR? EVLENME TEKLİFİ EDİLECEK EN GÜZEL YERLER

  • KAPADOKYA 

Klasik ancak rüya gibi bir evlenme teklifi etmek istiyorsanız size ilk tavsiyemiz elbette Kapadokya olacaktır. “Güzel Atlar Diyarı” Kapadokya, masalsı güzelliğiyle Türkiye’nin en romantik duraklarından biri. Yılın her döneminde farklı manzaralarla ziyaretçilerine kucak açan Kapadokya, geçmişten günümüze pek çok medeniyetin ayak izlerini taşıyor. 

Kapadokya

Rengarenk balonlar gökyüzünün maviliğinde kusursuz bir şekilde süzülürken peri bacalarının nefes kesen görüntüsü altında romantik bir evlenme teklifinde bulunabilirsiniz. Antik yeraltı şehirleri ve hayranlık uyandıran vadileriyle tam bir hazine niteliğinde olan Kapadokya mutlaka listenizin en üst sırasında yer almalı.

Kapadokyada evlilik teklifi
  • GALATA KULESİ

İstanbul’un gözbebeği Galata Kulesi, şehrin tam göbeğinde yer alan simgesel bir yapı olarak karşımıza çıkıyor. Dünya çapında büyük bir üne sahip olan Galata Kulesi’nin etkileyici atmosferi romantik bir ‘an’ için aradığınız yer olabilir. Toplamda dokuz katlı olan Galata Kulesi’nin terasına çıkarak restoranda şık bir akşam yemeği yiyebilir ve eşsiz İstanbul manzarasının önünde unutulmaz bir evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. 

Galata Kulesi
  • BOZCAADA

Mavinin bin bir tonunu gözler önüne seren Bozcaada, içsel huzuru yakalamak ve doğayla baş başa kalmak isteyenler için harika bir seçim. Gün batımıyla turuncu ve kırmızıya dönen gökyüzünün altında, masmavi denizin yanında yer alan ufak bir restoranda keyif dolu bir yemek yiyebilir ve karşınızda oturan tüm manzaralardan daha güzel olan sevdiğiniz kişiye unutulmaz bir evlilik teklifinde bulunabilirsiniz.

Bozcaada romantik evlilik teklifi
  • ÇAMLICA TEPESİ

İstanbul’un en yüksek noktasında yer alan Çamlıca Tepesi‘nden İstanbul’a baktığınızda bu şehrin tüm hatlarını kusursuz bir şekilde görebilirsiniz. Yemyeşil ormanlardan nefes kesen boğaz manzarasına, devasa binaların siluetinden yanan ışıkların yansımalarına kadar her detayı gözler önüne seren Çamlıca Tepesi’ne sevdiğiniz kişi ile gelerek keyifli bir doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Bu güzel yürüyüşün ardından romantik bir evlenme teklifi ile gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz.

Çamlıca Tepesinden İstanbul manzarası
  • HATİLLA MİLLİ PARKI

Eğer yıldızlarla şahane bir atmosfer oluşturan gökyüzünün önünde sevginizi dile getirmek istiyorsanız Artvin’deki Hatilla Milli Parkı‘nı listenize eklemelisiniz. Türkiye’de yıldızların en net görüldüğü yerlerden biri olan bu milli parkta 220 metre yüksekliğindeki Türkiye’nin en yüksek Cam Seyir Terası da yer almaktadır. Klasik bir evlilik teklifindense özgün bir hatıranız olsun istiyorsanız burada evlenme teklifi edebilirsiniz.

Hatilla Milli Parkında evlenme teklifi
  • POYRAZLAR GÖLÜ

Şöyle yemyeşil orman denizlerinin rüya gibi manzarasında karavanla seyahat etmek harika olmaz mıydı? Sakarya’da yer alan Poyrazlar Gölü‘ne huzurlu bir yolculuğa çıkabilir ve burada sevdiğiniz kişiye evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Dilerseniz önce güzel bir piknik sepeti hazırlayarak işe başlayabilirsiniz. Gölün kenarına piknik örtünüzü serip, radyodan da hoş bir şarkı açarak sade ama romantik bir ortam yakalayabilirsiniz. Esen rüzgar saçlarınızın arasından kayıp giderken bu güzel an içinde sevdiğiniz kişiye evlenme teklifi edebilirsiniz.

Poyrazlar Gölü

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.