enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ricky Martin yeğenini taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davayı kazandı, ilk destek eşinden geldi

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Ricky Martin, üvey kız kardeşi Vanessa’nın oğlu Dennis Yadiel Sanchez tarafından taciz ve fiziksel şiddet gerekçesiyle …

Ricky Martin yeğenini taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davayı kazandı, ilk destek eşinden geldi
22.07.2022
197
A+
A-

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Ricky Martin, üvey kız kardeşi Vanessa’nın oğlu Dennis Yadiel Sanchez tarafından taciz ve fiziksel şiddet gerekçesiyle suçlandı. Evli üvey dayısıyla 7 ay ilişki yaşadığını ve zor günler geçirdiğini söyleyen Sanchez, şarkıcından şikayetçi oldu. Dünya basınına oturan davada karar çıktı.

DAVAYI KAZANDI
Yeğeni ile yedi ay ilişki yaşadığı ve bu süreçte fiziksel ve psikolojik şiddet de uyguladığı iddia edilen Martin, mahkemede ifade vererek hakkındaki tüm suçlamaları reddetti.

Ünlü şarkıcının yeğeni Dennis Yadiel Sanchez’in mahkemeye sunduğu tüm iddiaları geri çekmesiyle şarkıcı davayı kazandı.

“ÇOK YIKICI BİR DÖNEMDİ”
AP’nin aktardığı bilgilere göre, temize çıkan şarkıcı “Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı. Ama ben doğruları söyleyeceğim, çok sancılı bir süreçti.

Ailem, arkadaşlarım ve benim için çok yıkıcı bir dönemde. Bunun kimsenin başına gelmesini istemem” dedi.

EŞİNDEN DESTEK GELDİ
Şarkıcının eşi Jwan Yosef ise karar sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Martin ile çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Yosef, “Gerçek ortaya çıktı” ifadesini kullandı. Ricky Martin, Suriye asıllı İsveçli ressam Jwan Yosef ile 2017 yılında evlendi. Çiftin taşıyıcı anne yöntemiyle sahip olduğu dört tane çocuğu bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.