enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1787
EURO
38,3142
ALTIN
2.903,79
BIST
9.658,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu’nun haftalık aldığı ücret dudak uçuklattı!

Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef’in jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu’nun haftalık kazancı ortaya çıktı. Yarışmadan binlerce …

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu’nun haftalık aldığı ücret dudak uçuklattı!
22.07.2022
118
A+
A-

Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef’in jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu’nun haftalık kazancı ortaya çıktı. Yarışmadan binlerce lira kazanan ünlü şefin aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2022, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. İlk eleme turlarında şeflerin karşısında hünerlerini sergileyen yarışmacılar, ana kadroya girmek için üçlü düellolarda karşı karşıya geldi.

Ekran başındaki izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatan programda, yıllardır yarışmanın jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu‘nun puanlamaları ise merak konusu oldu.

Masterchef Türkiye 2022

Kısa bir süre önce her hareketleriyle gündem olan şeflerden Mehmet Yalçınkaya’nın haftalık aldığı ücret ortaya çıkmıştı. 60 Bin TL kazandığı iddia edilen Mehmet Şef’ten sonra Somer Sivrioğlu’nun kazancı da açıklandı. İddialara göre; Somer Şef her hafta 55 Bin ila 65 Bin TL arasında kazanç sağlıyor. Yaklaşık olarak 1 ayda 220 Bin TL kazanan Somer Şef’in aldığı ücret sosyal medyada tartışma konusu haline geldi.

Somer Sivrioğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güzellik Uzmanı Dilan Polat’a eşinden büyük jest! Resmen zirveyi gördü…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.