enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C

Seyyar kömürcü, zabıtaya kızdı kendini yaktı! Görüntüsü tüyler ürpertti, durumu ağır

Beldibi Mahallesi Emecikli sokak üzerinde bulunan boş arazide meydana gelen olayda; Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 4 gün önce boş …

Seyyar kömürcü, zabıtaya kızdı kendini yaktı! Görüntüsü tüyler ürpertti, durumu ağır
17.01.2022
146
A+
A-

Beldibi Mahallesi Emecikli sokak üzerinde bulunan boş arazide meydana gelen olayda; Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 4 gün önce boş araziye gelerek seyyar kömür satışı yapan Süleyman Ekici’yi çuvalları kaldırması konusunda uyarıda bulundu.

ZABITALAR BİR KEZ DAHA UYARDI, ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP YAKTI

Bugün boş araziye gelen zabıta ekipleri, çuvalları kaldırması konusunda Ekici’yi bir kez daha uyardı. Yaşanan sözlü tartışma sonrası Ekici, aracından aldığı ve içerisinde benzin olan bidonu üzerine dökerek, çakmakla ateşe verdi.

ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Bir anda alev topuna dönen Ekici, can acısıyla koşmaya başladı. Seyyar kömürcüyü çevredeki bir kişi durdurarak üzerine su döküp battaniye ile sararak alevleri söndürdü.

HER YERİ YANDI, DERDİNİ ANLATMAYA ÇALIŞTI

Söndürülen Süleyman Ekici, bir yandan derdini anlatırken, bir yandan da ayakta durmaya çalıştı. Sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ekici’yi ambulansla Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirdi.

DURUMU AĞIR

Vücudunda 2’nci ve 3’üncü derecede yanıklar bulunan Ekici, ilk tedavinin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Fethiye Özel Lokman Hekim Hastanesi’ne sevk edildi.

ZABITALARIN VE İKİ TANIĞIN İFADESİ ALINDI

Polis ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptıktan sonra 2 tanık ile zabıta ekiplerinin ifadesini aldı. Konuyla ilgili Marmaris Belediyesi’nden bir açıklama yapılmadı. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

/ Ali Gündoğan –

Marmaris, Zabıta, Benzin, Kömür, Güncel, Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.