enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1606
EURO
38,1999
ALTIN
2.919,90
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Futbol sahaları bunu da gördü! Brezilyalı futbolcu maça çıkarken tutuklandı

Brezilya’da akılalmaz bir olay yaşandı. Globo’da yer alan habere göre, Ferroviario’da forma giyen 36 yaşındaki savunma oyuncusu Eder Lima dos …

Futbol sahaları bunu da gördü! Brezilyalı futbolcu maça çıkarken tutuklandı
18.07.2022
96
A+
A-

Brezilya‘da akılalmaz bir olay yaşandı. Globo’da yer alan habere göre, Ferroviario’da forma giyen 36 yaşındaki savunma oyuncusu Eder Lima dos Santos, Brezilya Ulusal Marşı’nı okuduktan hemen sonra sivil polisler tarafından saha dışına çıkarıldı. Campina Grande Polis Merkezi’ne götürüldü. 36 yaşındaki futbolcunun nafakasını ödemediği için tutuklandığı öğrenildi.

POLİS ŞEFİ AÇIKLAMA YAPTI

Herkesi şaşkına çeviren bu olayın ardından, Sivil Polis Şefi Demetrius Patricio, Eder Lima dos Santos hakkında yakalama kararı çıkarıldığını, futbolcunun Campinense ile oynanacak maçta görev yapacağını öğrendiklerini, bu nedenle de tutuklamanın stadyumda yapıldığını açıkladı.

SUÇLAMAYI KABUL ETTİ

Eder Lima dos Santos’un Campina Grande Polis Merkezi’nde sorgulandı. Tecrübeli futbolcu verdiği ifadede nafaka ödemesini geciktirdiğini kabul ederek, maddi olarak sıkıntı yaşadığını belirtti. Eder Lima dos Santos, yaklaşık 70 bin dolar borcu olduğunu da ifadesine ekledi. Sorgusu yapılan Eder Lima dos Santos, daha sonra tutuklanarak Monte Santo Hapishanesi’ne götürüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.