enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Twitter’da atılan tweetler arama sonuçlarından ve profil sayfasından gizlenebilecek

Twitter “Listelenmemiş Tweet” adını verdiği yeni bir özelliği test ediyor. Bir kullanıcı attığı tweeti listelenmemiş olarak işaretlerse o tweet …

Twitter’da atılan tweetler arama sonuçlarından ve profil sayfasından gizlenebilecek
17.07.2022
116
A+
A-

Twitter “Listelenmemiş Tweet” adını verdiği yeni bir özelliği test ediyor. Bir kullanıcı attığı tweeti listelenmemiş olarak işaretlerse o tweet kişinin profilinden ve diğer kullanıcıların akışından gizlenecek. Ayrıca aramalarda o tweet çıkmayacak. 

Bir tweetin listelenmemiş olması onun silindiği anlamına gelmiyor. Kullanıcılar attığınız tweetlere yalnızca bağlantılar aracılığıyla ulaşmaya devam edebiliyor. Ancak tweetinize ulaşan bir kullanıcı olursa ve yanıt verirse gizlenmiş tweet bu kez arama sonuçları çıkmaya başlıyor.

Test aşamasındaki özellik ile ilgili açıklamalarda bulunan Twitter sözcüsü Layal Brown, bu özelliğin henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu ve özelliğin ne işe yarayabileceğini hala öğrenmeye çalıştıklarını belirtti.

The Verge yazarlarından Sean Hollister, bu özelliği ilk kez test eden kullanıcılar arasında yer aldı. Hollister, attığı bir tweet’te “Bu, listelenmemiş bir tweet’tir. Profilimde bulmaya çalış veya onu aramaya çalışın” sözleriyle Twitter’ın bu yeni özelliğini duyurdu.

KAYNAK: HABER7
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.