enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BAYRAM TATİLİ DÖNÜŞÜNDE BOLU GEÇİŞİNDE ULAŞIM RAHAT

KURBAN Bayramı tatili dönüşünde TEM’in Bolu geçişinde ulaşımda herhangi bir yoğunluk yaşanmazken, sürücüler araçlarıyla rahatça ilerleyebildi …

BAYRAM TATİLİ DÖNÜŞÜNDE BOLU GEÇİŞİNDE ULAŞIM RAHAT
15.07.2022
112
A+
A-

KURBAN Bayramı tatili dönüşünde TEM’in Bolu geçişinde ulaşımda herhangi bir yoğunluk yaşanmazken, sürücüler araçlarıyla rahatça ilerleyebildi.

Kurban Bayramı tatilinin bitmesine 2 gün kala TEM’in Bolu geçişinde ulaşımda yoğunluk yaşanmadı. Dönüşlerin günlere yayılması nedeniyle Bolu geçişinde trafikte herhangi bir olumsuzluk beklenmiyor. Güzergahta ulaşım rahat bir şekilde sağlanıyor. Bolu Valisi Erkan Kılıç tatil dönüşünün günlere yayıldığını belirterek, “Bayram dönüşleri başladı. Aslında birkaç gün öncesinden başladı. Bayram tatili uzun olunca vatandaşlarımız da kendi programlarına göre yavaş yavaş İstanbul’a, Ankara’ya, büyük şehirlere dönmeye başladılar. Biz de trafiği takip ediyoruz. Yine bayramın başlangıcında olduğu gibi tedbirler aynı şekilde devam ediyor. Önemli noktalarda emniyet ve jandarma personelimiz yine tedbirleri almış vatandaşlarımızı hız, kemer takma konusunda uyarıyorlar.” dedi.

Sürücülere uyarılarda bulunan Vali Kılıç, “Tüm sürücüleri tekrar uyarıyoruz. Trafik kurallarına mutlaka uyalım. Kemerimizi takalım. Hız limitlerine mutlaka uyalım. Sevdiklerimize daha mutlu bir şekilde huzurlu bir şekilde ulaşma anlamında bunlar son derece önemli. Tüm tedbirlerimiz alınmış trafiğin yoğunluğunu da saat saat takip ediyoruz. Şu anda da trafikte dönüşlerde sayısal anlamda biraz artış var. Ama bu artış bizi sıkıntıya sokacak noktada değil. Trafik yoğunluğu çok fazla değil. Trafik akıcı şu anda. Yollarımız açık. Polis ve jandarma personeli arkadaşlarımız görevinin başında.” diye konuştu.

/ Güncel
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.