enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7246
EURO
35,4570
ALTIN
2.481,90
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
32°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Beşiktaş’ta Romain Saiss şoku!

Beşiktaş’ta yeni transferlerden Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka da takımla beraber hazırlıklarını sürdürüyor …

Beşiktaş’ta Romain Saiss şoku!
12.07.2022
141
A+
A-

Beşiktaş’ta yeni transferlerden Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka da takımla beraber hazırlıklarını sürdürüyor. Kartal’ın yeni transferlerinden Cenk Tosun ve Gedson Fernandes ise Werder Bremen mücadelesinde forma şansı bulmuştu. Siyah beyazlıların bir diğer transferi Romain Saiss ise imza sürecinden bu yana takımdan ayrı şekilde çalışıyor. Fas Milli Takımı’yla Afrika Uluslar Ligi maçlarına çıkan Saiss, Liberya karşılaşmasında dizinden sakatlık yaşamıştı. 32 yaşındaki stoperin ciddi bir durumunun olmadığı belirtilmişti.

13 Haziran’da oynanan Liberya müsabakası sonrası sakatlığı geçmeyen Saiss, bireysel çalışmalarına devam ediyor. Takımla henüz idmanlara katılmayan deneyimli stoperle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Romain Saiss’in bir süre daha takımdan ayrı şekilde çalışacağı öğrenildi. Saiss’in ayrıca Beşiktaş’ın Süper Lig ‘in ilk haftasında oynayacağı Kayserispor maçına yetişmesinin zor olduğu kaydedildi.

Siyah beyazlılar, Süper Lig’deki ilk maçını 5, 6, 7 veya 8 Ağustos’ta oynayacak. Faslı defansın Kayserispor karşılaşmasında görev alamayacağı ve ligin ikinci ya da üçüncü haftasına yetişmesinin beklendiği belirtildi. Geçen sezon Premier Lig’de 32 karşılaşmaya çıkan tecrübeli defans, 3 gol kaydetti.

Saiss kariyerinde, Clermont B, AS Valence, Le Havre ve Angers formaları da giymişti. (A Spor)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.