enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1508
EURO
38,2036
ALTIN
2.925,64
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Fenerbahçe Joshuna King’i bitiriyor

Sarı-Lacivertliler, Tiago Çukur’un ardından hücum hattına bir takviye daha yapmaya çok yakın. Daha önce de adı gündeme gelen ve bir süredir …

Fenerbahçe Joshuna King’i bitiriyor
12.07.2022
63
A+
A-

Sarı-Lacivertliler, Tiago Çukur’un ardından hücum hattına bir takviye daha yapmaya çok yakın. Daha önce de adı gündeme gelen ve bir süredir görüşmelerin devam ettiği Joshuna King’de mutlu son yakın. 2 yıl önce oğlunun Fenerbahçe formalı fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan 30 yaşındaki oyuncu, bu kez kendisi Çubuklu’yu giymeye hazırlanıyor. Norveçli forvet ve menajerlik şirketi ROGON ile yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldı. Transferin bitme noktasına geldiği öğrenildi.

Transfer bütçesi artacak

Fenerbahçe, Mergim Berisha’yı Mainz’a satmaya hazırlanıyor. ROGON’un oyuncusu olan Berisha’nın yeri, ROGON’un bir diğer futbolcusu King ile doldurulmuş olacak. Alman forvetin satışından elde edilecek gelir ve King’in bonservissiz olarak imza atması sayesinde transfer bütçesine takviye yapılacak. Ancak 30 yaşındaki yıldızın, hücum hattına yapılacak son takviye olmayacağı kaydedildi.

Tek teklif Fenerbahçe’den

Kanarya, Joshua King’i kadrosuna katsa bile kaliteli bir forvet transferi daha yapmaya kararlı. İspanyol basını, Mariano Diaz için Real Madrid’e tek ciddi teklifin Fenerbahçe’den geldiği ve Dominikli oyuncunun ayrılığının yakın olduğunu öne sürdü. Sarı-Lacivertliler ayrıca Alexander Sörloth ve Moussa Dembele için de temaslarını sürdürüyor. Bu üçlüden birinin daha yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.