enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1577
EURO
38,1365
ALTIN
2.920,22
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

MasterChef’te telefon kullanmıyorum demişti! Yarışmacı Gülistan Şalk hakkında şoke eden iddia

MasterChef yarışmasının geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde bir ilk yaşandı. Son bölümde yarışan yarışmacı Sosyal medya ve telefon …

MasterChef’te telefon kullanmıyorum demişti! Yarışmacı Gülistan Şalk hakkında şoke eden iddia
10.07.2022
414
A+
A-

MasterChef yarışmasının geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde bir ilk yaşandı. Son bölümde yarışan yarışmacı Sosyal medya ve telefon kullanmıyorum diyerek şefleri şoke etmişti. Yaptığı açıklamalar üzerine sosyal medyada ortaya ilgin bir iddia atıldı.

Masterchef 2022 çekimleri son hızıyla devam ediyor. Birbirinden ilginç yarışmacıların yer aldığı yeni bölümlerde Gülistan adlı yarışmacı söylediği sözlerle dikkat çekti. Gülistan Şalk adlı yarışmacı  hiç telefon kullanmadığını açıklayınca olay oldu.

MasterChef Gülistan konuşmasında “Benim sosyal medyam yok! Kullanmıyorum. Telefon da kullanmıyorum.” dedi.

Mehmet Şef ise bir hayli şaşırarak “Nasıl insanlar iletişime geçiyorsun?” dedi. Şef ve yarışmacı arasında şu diyalog yaşadı:

  • -Geçmiyorum
  • -Kızım tamam da anan arayacak diyecek?
  • -Eve gidince soruyor.
  • -Senin arkadaşın kaç kişi var?
  • -Yok
  • -Senin cep telefonun yok, arkadaş yok, bu iş uzayacak ya… Sen bu kadar şeyi dert edersen… Nasıl olacak bu dünya.

TWITTER’DA İFŞA OLDU

Ancak Twitter üzerinden ‘Gulistansalkifsa’ isimli bir Twitter hesabının ortaya attığı iddialar kafaları karıştırdı. Anlattıklarıyla sosyal medyada gündem olan yarışmacı, bir Twitter kullanıcı tarafından yalancılıkla itham edilerek tepki çekti. “Gulistansalkifsa” adındaki Twitter kullanıcısı, paylaşmış olduğu tweetlerle Gülistan Şark’ın yalan söylediğini ifade ederek tüm bunları reyting almak için yaptığını iddia etti.

Paylaşmış olduğu bir dizi tweette “Benim üstümden yalanlarla yeterince reyting kastın ama olay benden de çıktı artık bunca insana yalan söylemeye utanmıyor musun?” şeklinde ifadelere yer veren kullanıcı, yarışmacının telefon kullanmadığını söylediği halde kullandığına dair bir fotoğraf da paylaştı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Babasının omuzlarında Kabe’yi tavaf eden minik hacı herkesi şaşırttı!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.