enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

UNICEF Çocuk Hakları Savunucusunu seçti! Şarkıcı Hadise göreve atandı!

UNICEF Türkiye, ünlü şarkıcı Hadise’yi Çocuk Hakları Savunucusu olarak atadığını resmi web sayfasında duyurdu. Ünlü şarkıcı bir yıl boyuncu …

UNICEF Çocuk Hakları Savunucusunu seçti! Şarkıcı Hadise göreve atandı!
08.07.2022
88
A+
A-

UNICEF Türkiye, ünlü şarkıcı Hadise’yi Çocuk Hakları Savunucusu olarak atadığını resmi web sayfasında duyurdu. Ünlü şarkıcı bir yıl boyuncu UNICEF Türkiye’nin çocuk işçiliği ve çocuklara yönelik şiddetin sona ermesi için savunuculuk çalışmalarına başlayacak.

Ünlü şarkıcı Hadise, tüm dünyada çocukların sağlığı, haklarının sürdürülebilir savaşını veren, koruyuculuk özelliğiyle tüm dünyada yankı uyandıran kurum UNICEF Çocuk Savunucuları ailesine katıldı.

hadise unıcef

“RÜYANIN GERÇEĞE DÖNÜŞMESİ”

Görevlendirilmesi üzerine, çalışmalara odaklanacağına taahhüt veren Ünlü şarkıcı Hadise “UNICEF’i ve Türkiye’deki tüm çocukları desteklemekten gurur duyuyorum. Bu benim için bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi” ifadelerini kullandı. 

hadise unıcef

“ÖRNEK OLMALIYIZ”

36 yaşındaki sanatçı “Bugün vermek istediğim mesaj basit: çocuklar örnek alarak öğrenirler. O hâlde Türkiye’nin tüm çocuklarına ve gençlerine rol model olmalı ve yetişkinlik yolunda karşılaştıkları zorluklarla mücadele etmede onlara yardım etmeliyiz. Ayrıca ülkemizdeki her çocuğun nitelikli ve kapsayıcı eğitim, sosyal koruma, ücretsiz kültür ve spor faaliyetleri ile öğrenme fırsatlarına erişimini destekleyerek onların kendilerine yetebilen bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olabiliriz. Bunun ayrıca yoksulluk döngüsünün kırılması açısından da önemli olduğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Üniversite öğrencisi, Haluk Levent’i Cimer’e şikayet etti!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.