enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Twitch’te Escape from Tarkov ve Fall Guys yükselişe geçti

Twitch’te birçok popüler oyun son bir haftada düşüşe geçerken sadece iki oyun yükselişe geçti. İlk 10’da yer alan Escape from Tarkov ve Fall Guys …

Twitch’te Escape from Tarkov ve Fall Guys yükselişe geçti
05.07.2022
131
A+
A-

Twitch’te birçok popüler oyun son bir haftada düşüşe geçerken sadece iki oyun yükselişe geçti. İlk 10’da yer alan Escape from Tarkov ve Fall Guys, LoL, Valorant, Fortnite gibi oyunları geride bırakarak yükselişe geçti.

ESCAPE FROM TARKOV VE FALL GUYS YÜKSELİŞE GEÇTİ

TwitchTracker’ın paylaştığı istatistiklere göre çok oyunculu aksiyon oyunu Escape from Tarkov, son bir haftada yüzde 388 büyüyerek 90.5 bin izleyiciye ulaştı. Diğer yandan ise Epic Games’te ve konsollarda ücretsiz olan Fall Guys yüzde 28.1 oranla büyüme gösterdi ve 87.7 bin izleyiciye yükseldi.

SADECE SOHBET KATEGORİSİ İLK SIRADA

Twitch’te izlenen en çok 10 oyun arasında yükselişe geçen iki oyun Escape from Tarkov ve Fall Guys oldu. Listede yüzde 2.9 düşüş yaşayan Sadece Sohbet kategorisi 353 bin izleyiciyle hala ilk sırada yer alırken League of Legends, GTA V ve Valorant sırayla 155 bin, 139 bin ve 135 bin izleyiciyle kafa kafaya gidiyor.

EPIC GAMES’TEN FALL GUYS HAMLESİ

Fall Guys’ın geliştirici MediaTonic’in Epic Games tarafından satın alınıp daha sonra Steam mağazasından kaldırıp Epic Games mağazasına gelmesiyle beraber Epic Games ve tüm konsollarda ücretsiz oldu. Epic Games’in bu hamlesiyle beraber de Fall Guys, hareketlenerek yüzde 28.1 büyüdü.

VALORANT VE CS: GO ÇÖKÜŞTE

Valorant son bir haftada Twitch’te yüzde 14.9 düşüş yaşarken 135 binlere kadar geriledi. Valorant’ın alternatifi CS: GO ise yüzde 13.6 oranla düşüş yaşadı ve 56.4 bin izleyiciyle dokuzuncu sıralara kadar geriledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.