enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2017
EURO
38,0216
ALTIN
2.908,18
BIST
9.608,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C

Gizli Saklı dizisinden büyük hata! Aceleye gelen dizide boş tabaktan yemek yendi

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan dizi Gizli Saklı, gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada dönen görseller herkesi şaşırtırken bir …

Gizli Saklı dizisinden büyük hata! Aceleye gelen dizide boş tabaktan yemek yendi
05.07.2022
110
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan dizi Gizli Saklı, gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada dönen görseller herkesi şaşırtırken bir taraftan da güldürdü. Aceleye gelmiş dizide figüranlar boş tabaktan yemek yer gibi yaptı.

Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür’ün oynadığı Gizli Saklı dizisi geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayarak, adını duyurmuş ve reklamlarını yapmıştı. Oyuncu kadrosu çok sevilse de dizisindeki bir sahnede olan hata izleyicilerin gözünden kaçmayınca dizi dalga konusu haline geldi.

gizli saklı dizi hatası

DİZİ DALGA KONUSU OLDU

Tardu Flordun’un olduğu bir restoran sahnesinde yan masada oturan bir figüran sanki tabağında yemek varmış gibi yemeğe devam etti. Bıçakla kesip, çatalla ağzına koyarmış gibi yapan figüran, çocukların evcilik oyunları gibi büyük bir ciddiyetle yaptığı oyunu dalga konusu oldu.

gizli saklı dizi hatası

FLORDUN’DA ŞAŞIRDI!

Tardu Flordun’dan boş tabaktan yemek yiyen figüran dikkatini çekti. Çekimler sırasında ona doğru bakan Flordun’un “Bu ne yapıyor?” bakışları sosyal medyada viral olurken, dizinin aceleci ve umursamaz tavrı eleştirildi. Hem senaryo bakımından zayıf olan dizi, hem çekim hataları barındırmasından ötürü ti’ye alınırken, tepki de topladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz’ın kızları Leyla ile Yasemin kocaman oldu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.