enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,8628
EURO
35,2123
ALTIN
2.452,53
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

OnlyFans Gelirini Açıklayan Influencer Olay Oldu

OnlyFans yine bildiğimiz gibi. Geçtiğimiz aylarda sizlere gelirini açıklayan Türk bir OnlyFans içerik üreticisinin haberini girmiştik. Sosyal …

OnlyFans Gelirini Açıklayan Influencer Olay Oldu
04.07.2022
226
A+
A-

OnlyFans yine bildiğimiz gibi. Geçtiğimiz aylarda sizlere gelirini açıklayan Türk bir OnlyFans içerik üreticisinin haberini girmiştik. Sosyal medyada bir hayli gündem olan Neslihan Güneş’in OnlyFans’den elde ettiği gelir 7.298 dolar idi ve günlerce konuşulmuştu.

Şimdi sizlerle paylaşacağımız haber de gelirini açıklayan bir OnlyFans içerik üreticisi ile alakalı. Ama şimdiden uyaralım, bu OnlyFans içerik üreticisinin gelirini görünce ‘böğrüme öküz oturdu’ deyimini tam anlamıyla yaşayabilirsiniz.

9 aylık OnlyFans geliri 18.024.150 dolar, yani 302.908.491 TL

Corinna Kopf isimli OnlyFans içerik üreticisi, aslında Facebook Gaming ile olan sözleşmesi Mart 2022’de sona erdikten sonra kısa süre önce Twitch’e geçen popüler bir yayıncıdır. Ancak tahmin edebileceğiniz gibi bu onun tek gelir kaynağı değil.

Popüler YouTuber David Dobrik ve kazançlı Instagram hesabının üstünde “Vlog Squad” ile arkadaş olan Corinna Kopf’un OnlyFans gelirini de zaten David Dobrik açıkladı. Yukarıda görebileceğiniz videoda kendisinin 9 aylık gelirinin toplamı tam 18.024.150 dolar. Göremediğimiz kısımları siz düşünün.

Bu miktarı bir de Türk Lirasına çevirince insanın yaşama sevinci gerçekten azalıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlardan bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.