enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Instagram, Apple’ın baskılarına dayanamadı! iPhone kullanıcıları için büyük kolaylık

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram, iOS işletim sistemi için yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Yeni App …

Instagram, Apple’ın baskılarına dayanamadı! iPhone kullanıcıları için büyük kolaylık
04.07.2022
121
A+
A-

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram, iOS işletim sistemi için yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor.

Yeni App Store kuralları gereği Apple uygulama geliştiricilerine kaydolmak kadar hesap silmenin de kolaylaştırılması zorunluluğunu getirmişti. Bu nedenle Meta, Facebook, Instagram ve WhatsApp için kurallarını değiştirmek zorunda kaldı. 

Artık Profil sekmesindeki Hesap Ayarları bölümünden Instagram hesabı kolayca silinebiliyor. Daha önce kullanıcılar Instagram’ın yardım sayfası bölümünde hesabın nasıl silineceğini dair yönergeleri takip ederek silebiliyordu.

Şimdilik sadece iOS’ta geçerli olacak güncellemeyle kullanıcılar hesabını silerse 30 gün içinde hesabını kurtarabilecek.

APPLE’IN YENİ GİZLİLİK KARARI META’YA MİLYARLARCA DOLAR KAYBETTİRDİ

Apple’ın gizlilik ayarlarını değiştirerek Facebook ve Instagram’ın kullanabileceği verileri kısıtlaması sonrası Meta’nın reklam gelirleri kayda değer derecede düşüş gösterdi. Karar sonrası şirket iki çeyrek üst üste gelirlerinde düşüş yaşadı ve Şubat ayında 230 milyar dolar kaybetti.

KAYNAK: HABER7
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.