enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Lena Headey’e eski ajansından 1.5 milyon dolarlık dava!

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Lena Headey, “Thor: Love and Thunder” filmindeki rolünden vazgeçtiği için eski ajansıyla davalık oldu. “Game Of …

Lena Headey’e eski ajansından 1.5 milyon dolarlık dava!
04.07.2022
91
A+
A-

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Lena Headey, “Thor: Love and Thunder” filmindeki rolünden vazgeçtiği için eski ajansıyla davalık oldu.

“Game Of Thrones”, “300 Spartalı” ve “Parçalanmış” gibi dev projelerde yer alan oyuncu Lena Headey, önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan “Thor: Love and Thunder” filmindeki rolünden vazgeçince eski ajansıyla davalık oldu. İddialara göre; ünlü aktristin eski ajansı, son olarak rol almaktan vazgeçtiği Thor’daki rolü dahil olmak üzere üç projesinden kendilerine komisyon ödemediğini belirterek dava açtı. 

Lena Headey

Ajans, Lena’nın Thor: Love and Thunder’dan aldığı ücretin yüzde 7’sine eşdeğer olan komisyonu alamadığını belirtip 9 Bullets filmindeki rolünden dolayı oyuncudan 300 bin dolar ve drama dizisi Rita için 650 bin dolar daha istiyor. Hakkındaki iddialara karşı sessizliğini bozan ünlü oyuncu ajansla daha önce böyle bir anlaşma yapmadığını söyledi.

Lena Headey ve ajansı davalık oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cüneyt Arkın: Azrail beni unuttu ama bir gün hatırlar!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.