enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1731
EURO
38,1506
ALTIN
2.915,54
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Sadık Emir Kabaca: “Milli Takım’da oynamak çok gurur verici”

A Milli Erkek Basketbol Milli Takımı’nın başarılı oyuncusu Sadık Emir Kabaca, Milli Takım’da oynamanın çok gurur verici bir durum olduğunu …

Sadık Emir Kabaca: “Milli Takım’da oynamak çok gurur verici”
02.07.2022
108
A+
A-

A Milli Erkek Basketbol Milli Takımı’nın başarılı oyuncusu Sadık Emir Kabaca, Milli Takım’da oynamanın çok gurur verici bir durum olduğunu söyledi. 21 yaşındaki basketbolcu, Büyük Britanya maçı için ise, “Büyük Britanya basketbolda gelişmekte olan bir ülke. İlk maçta İstanbul’da yenmiştik. İngiltere’de de kazanıp, döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ilk tur son maçında yarın Büyük Britanya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesinde millerin başarılı oyuncusu Sadık Emir Kabaca, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) açıklamalarda bulundu.

“İngiltere’de de kazanıp, döneceğimizi düşünüyorum”

Büyük Britanya maçını değerlendiren Kabaca, “Sezonu bitenler antrenmanlara hemen başlamıştı. Ben de sezon bitince katıldım hemen. Şu ana kadar iyi gidiyor. Hazırız. Büyük Britanya basketbolda gelişmekte olan bir ülke. İlk maçta İstanbul’da yenmiştik. İngiltere’de de kazanıp, döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Milli Takım’a çağrılmanın nasıl bir duygu olduğu sorusuna 21 yaşındaki basketbolcu, “Çok gurur verici bir durum. Ben 2 kere A Milli Takım formasını giydim. Bu 3 olacak. Kendi adıma çok mutluyum” şeklinde cevap verdi.

“Galatasaray taraftarına teşekkür”

Bu sezon Galatasaray formasıyla başarılı bir sezon geçirmesi ve taraftarların ona olan ilgisinin hatırlatılması üzerine genç oyuncu, “Taraftarlara öncellikle beni destekledikleri için teşekkür ediyorum. Sezon içinde benim inişli, çıkışlı performanslarım oldu. Daha iyi olabilirdi ama sezon sonunda belli bir noktaya getirdiğimi düşünüyorum. Önümüzdeki sezon daha istikrarlı bir şekilde aynı performansı gösterebilirim” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.