enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7111
EURO
35,4808
ALTIN
2.499,11
BIST
10.839,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C

Samsung’dan Note Severlere Müjde: Başka Bir İsimle Dönüyor

Samsung’un donanımsal açıdan en sağlam akıllı telefon serilerinden Galaxy Note’un fişi geçtiğimiz aylarda resmi olarak çekildi. Bu durum Galaxy …

Samsung’dan Note Severlere Müjde: Başka Bir İsimle Dönüyor
01.07.2022
118
A+
A-

Samsung‘un donanımsal açıdan en sağlam akıllı telefon serilerinden Galaxy Note‘un fişi geçtiğimiz aylarda resmi olarak çekildi. Bu durum Galaxy Note hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Durum böyle olunca serinin hayranları seri geri gelecek mi diye sosyal medyada tartışmaya başladı. Firmanın mobil bölüm başkanı TM Roh, sessizliğini bozdu ve serinin ruhunu Galaxy S Ultra modeliyle yaşatmak istediklerini söyledi.

Mobil bölüm başkanının yaptığı açıklamalardan yola çıkarak, gelecek olan Galaxy S23 Ultra modelinde daha çok Galaxy Note vari bir deneyim sunulacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Note’u Galaxy Note yapan şey ne?

İlk tanıtılan Galaxy Note‘den son tanıtılan Galaxy Note kadar bu seriyi önemli kılan şeyin donanımsal özellikler haricinde S-Pen olduğunu söyleyebiliriz. Samsung, S-Pen için yaptığı tanıtımlarda S-Pen’i mobil dünyada farklılık oluşturmak ve kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak üzere tasarladığını söylüyordu.

S-Pen sayesinde firma; akıllı notlar almaya, detaylı çizimler yapmaya imkan sağlıyor ve ek yazılımsal özellikler sayesinde diğer akıllı telefonlarda bulunmayan özellikleri kullanıcılarına sunuyor. Kısacası Galaxy Note‘u Galaxy Note yapan şeyin S-Pen olduğunu söyleyebiliriz.

Mevcut akıllı telefonunuzu yeni Galaxy telefonlarla değiştirmek için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Peki siz Samsung’un aldığı bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Galaxy Note serisi devam etmeli mi yoksa S-Pen’li bir Galaxy S modeli yeterli mi?

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.