enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Zigana Dağı’nda muhteşem görüntü

Trabzon ile Gümüşhane arasındaki Zigana Dağı’nda bilim kurgu filmlerindeki ışınlanma sahnelerini andıran görüntü kameralara takıldı. 3 saat …

Zigana Dağı’nda muhteşem görüntü
15.01.2022
178
A+
A-

Trabzon ile Gümüşhane arasındaki Zigana Dağı’nda bilim kurgu filmlerindeki ışınlanma sahnelerini andıran görüntü kameralara takıldı.

3 saat boyunca ışık tek bir noktadan Zigana Dağı’nın yamaçlarına vurdu.

Ziyaretçilerin kayıt altına aldığı bilim kurgu filmlerindeki ışınlanma sahnelerini andıran görüntü ilginç bulundu.

Tesis işletmecilerinden Abdullah Eroğlu, yıllardır Zigana Dağı’nda çeşitli manzaralar gördüklerini fakat bu kadar ilgincini ilk kez gördüklerini söyledi.

Eroğlu, “Her zaman ziyaretçilerimize Zigana’nın eşsiz manzarasını izlemelerini tavsiye ediyorduk. En ilginç manzarayı da bugün kayıt altına almak nasip oldu. Uzun süre o ışık Zigana Dağı’nın yamaçlarına vurdu. O anları cep telefonlarımızla da kaydettik. Aynı uzay filmlerindeki gibi anlardı. Dik şekilde gökkuşağına benzetenler de oldu. Tesisimizdeki misafirlerimiz de görüntüyü görünce çok şaşırdı ve hemen telefonlarına sarılarak bu anı ölümsüzleştirdi” dedi. (İHA)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.