enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

God of War PC’ye çıkış yaptı! Steam’de olumlu incelemeler yağdı

God Of War nihayet PC kullanıcıları için Steam’de ve Epic Games Store’da erişime açıldı. God of war, çıkışından 12 saat geçtikten sonra Steam’de …

God of War PC’ye çıkış yaptı! Steam’de olumlu incelemeler yağdı
15.01.2022
154
A+
A-

God Of War nihayet PC kullanıcıları için Steam’de ve Epic Games Store’da erişime açıldı. God of war, çıkışından 12 saat geçtikten sonra Steam’de 4 bine yakın olumlu inceleme ile %93’lük bir istatistik beğenildi. Ayrıca, SteamDB istatistiklerine göre ise son 24 saatte anlık kullanıcı sayısı 50 bine yaklaştı.

God Of War‘un PC’ye çıkışı bilgisayar kullanıcılarını oldukça sevindirdi. Steam’de ve Epic Games’te çıkış yapan Sony’nin yayınladığı God of War’a olumlu incelemeler yağdı.

NVIDIA DLSS DESTEĞİ

Nvidia DLSS ve Reflex desteği sayesinde God of War’u daha kaliteli ve daha iyi bir performansta oynayabilirsiniz. Nvidia’nın bazı ekran akrtlarında kare hızını arttırmak ve keskin görüntüler elde etmek için Nvidia’nın Derin Öğrenme Süper Örnekleme (DLSS) yapak zeka teknolojisi gücünden yararlanabilirsiniz.

MODLARA İZİN VERİLECEK

Yayıncı Direktör Cory Barlog ve Teknik Üretim Kıdemli Müdürü Matt DeWald, mod konusu gündeme geldiğinde oyunun çıkmakta olan PC sürümü hakkında tartıştılar. Şaşırtıcı bir şekilde, hem Barlog hem de DeWald modlama topluluğunu destekliyor ve modlarla PC oyunları oynamayı tercih ettiklerini bile itiraf ettiler.

hepcanli.com –
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.