enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2020
EURO
37,9296
ALTIN
2.913,55
BIST
9.634,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C

Özgür Özel’den AK Parti’ye Aykut Erdoğdu tepkisi: Biz ne ses kayıtları duyduk, gıkınız çıkmadı

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun boşandığı eski eşi Özge Erdoğdu’ya ait olduğu öne sürülen bir hesap tarafından servis edilen görüntüler sosyal medyayı …

Özgür Özel’den AK Parti’ye Aykut Erdoğdu tepkisi: Biz ne ses kayıtları duyduk, gıkınız çıkmadı
28.06.2022
68
A+
A-

CHP’li Aykut Erdoğdu‘nun boşandığı eski eşi Özge Erdoğdu’ya ait olduğu öne sürülen bir hesap tarafından servis edilen görüntüler sosyal medyayı karıştırdı. İki gün önce CHP’li Erdoğdu’nun eski eşiyle yaptığı görüntülü bir telefon görüşmesi, “Özge” ismiyle açılan hesaptan paylaşıldı. Paylaşımda “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu‘nun Tuba Torun’la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ’50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi” ifadesi kullanıldı.

DAHA SONRA TUBA TORUN’UN SES KAYDI YAYINLANDI

Aykut Erdoğdu ile Özge Erdoğdu arasında yaşanan konuşmanın yankıları sürerken bu kez farklı bir ses kaydı daha paylaşıldı. Yine Özge Erdoğdu’ya ait olduğu iddia edilen hesaptan Tuba Torun’a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı yayınlandı. Dün yapılan paylaşıma “‘Dolarla vekil oluyorlar, ben kadın hakları diye yırtınıyorum. Olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu’yu aldın sırada vekillik var.” notu düşüldü. Tuba Torun’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında; Tuba Torun’un ağlayarak, “Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum. Birine inandım tamam mı ve inandığım için de evet kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim.” dediği duyuluyor. Ses kaydının devamında ise karşı taraftaki kişinin, “Tuba bir sakin ol hayır “dediği Torun’un ise yeniden “Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var” dediği anlaşılıyor.

CHP’Lİ ERDOĞDU ÖZÜR DİLEDİ

AK PARTİ’DEN TEPKİ: ARAŞTIRILMALI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Pomenile arasında geçen telefon konuşmasının paylaşılmasının ardından “Gerekli araştırmalar yapılmalı ve CHP Grubu bu ağır ithamdan kurtulmalı ya da ilgililer cezalandırılmalı” ifadelerini kullanan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a yanıt verdi.

“BİZ NE SES KAYITLARI DUYDUK”

Turan’ın paylaşımını alıntılayan Özel, şunları söyledi: “Sn. Turan; biz ne ses kayıtları duyduk, gıkınız çıkmadı…. Ama biz gerekeni yaparız sizin gibi değiliz, merak buyurmayın!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.