enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Okan Buruk futbolculara seslendi! ‘Tek hedefimiz şampiyonluk’

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarının ilk antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı. Teknik direktör Okan Buruk idman öncesi …

Okan Buruk futbolculara seslendi! ‘Tek hedefimiz şampiyonluk’
27.06.2022
90
A+
A-

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarının ilk antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı.

Teknik direktör Okan Buruk idman öncesi futbolcularına seslendi.

Takımın en iyi potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçladığını belirten Buruk, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

İşte Okan Buruk’un o sözleri:

“Tek hedefimiz şampiyonluk”

“Yüzde yüz kendini hazırlamış, taraftara sahada kendini gösterecek bir ekip istiyorum. Sahada %100’ünüzü vereceğinize inanıyorum. Bizim amacımız asıl potansiyelinizi ortaya çıkarmak, bunu da hep beraber başaracağız. Tek hedefimiz şampiyonluk, bunun dışında başka bir şey düşünmeyeceğiz.”

“Farklı bir sezon başlıyor”

“Avrupa’nın olmadığı bir yıl, bu tabii ki Galatasaray için üzücü. Galatasaray, her zaman Avrupa’da oynamaya alışmış bir takım ama kupaya kadar haftada tek maç. Farklı bir sezon başlıyor. Kasım ortasında tekrar lig arası olacak.”

“Önümüzdeki 4 ay boyunca en iyisini yapacağız”

“Burada da önümüzdeki 4 ay boyunca en iyisini yapacağız. Hepinizin burada bu formaya yakışacak şekilde davranacağınızı çok iyi biliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.