enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

AKP’li Ünal’dan CHP’ye tepki

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Bir şeyi doğru koyalım kimse dünyada terörü, silahı, şiddeti savunamaz. HDP …

AKP’li Ünal’dan CHP’ye tepki
14.01.2022
169
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Bir şeyi doğru koyalım kimse dünyada terörü, silahı, şiddeti savunamaz. HDP hariç, onlar savunuyor. Şimdi HDP’nin yanında CHP de savunmaya başladı” dedi.

Mahir Ünal, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Adıyaman’a geldi. İlk olarak Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ı ziyaret eden Mahir Ünal, daha sonra AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Mahir Ünal, toplantıda partililere hitap etti.

HDP Milletvekili Semra Güzel ile PKK’lı terörist Volkan Bora’nın terör örgütü kamplarında çekilmiş fotoğraf ile ilgili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını değerlendiren Mahir Ünal şunları söyledi:

* Çözüm sürecinde çekildiğini söylüyor. Geçen gün 2017 yılında Adıyaman’da öldürülen bir teröristin üzerinden çıkan fotoğrafları tüm Türkiye gördü. Bir şeyi doğru koyalım kimse dünyada terörü, silahı, şiddeti savunamaz. HDP hariç, onlar savunuyorlar. Şimdi HDP’nin yanında CHP de savunmaya başladı.

* Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu’na bunu sordular. Kemal Kılıçdaroğlu, ‘o iş çözüm sürecinde olmuş’ diyor. Efendi çözüm süreci bu devletin demokrasiyi korumak için gerekli enstrümanları kullanarak terörü sona erdirmek için attığı adımın ismidir.

* Çözüm süreci devlet gerektiğinde gerekli enstrümanları kullanarak terörü sona erdirmek için gerekli önlemleri, tedbirleri alır. Ama bugün Cumhuriyet Halk Partisi HDP ile seçim ittifakı yapıyor mu? Yapıyor. AK Parti ise çözüm sürecinde terörü bitirmek için bütün riskleri aldı. DHA

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.