enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2020
EURO
37,9296
ALTIN
2.913,55
BIST
9.634,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C

Esra Erol şoke etti! Müge Anlı’nın nikah davetini geri çevirdi

Geçtiğimiz hafta canlı yayında evleneceği müjdesini veren ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı, nikah törenine Esra Erol’u da davet etti …

Esra Erol şoke etti! Müge Anlı’nın nikah davetini geri çevirdi
26.06.2022
110
A+
A-

Geçtiğimiz hafta canlı yayında evleneceği müjdesini veren ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı, nikah törenine Esra Erol’u da davet etti. Ancak Erol’dan Anlı’ya tartışma oluşturacak bir yanıt geldi. İşte Esra Erol’un Müge Anlı’ya attığı mesaj…

ATV ekranlarındaki ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı geçtiğimiz hafta canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceği müjdesini şu ifadelerle vermişti:

“Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.”

Müge Anlı

Önceki gün dünyaevine giren Anlı nikah törenine, yakın dostlarının yanı sıra bir süredir kavgalı olduğu Esra Erol’u da davet ettiği ortaya çıktı. Ancak Erol’un bu daveti geri çevirdiği öğrenildi.

Esra Erol

NİKAH DAVETİNİ REDDETTİ!

Geçtiğimiz gün herkesten habersiz kına gecesi yaptığı öğrenilen ünlü sunucu Müge Anlı, geceye yakın dostları Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı’yı davet etmişti. Dün Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı’nın, nikah törenine bir süredir kavgalı olduğu Esra Erol’u da davet ettiği öğrenildi. Ancak Erol’un bu daveti geri çevirdiği iddialar arasında yer alıyor.

Müge Anlı evlendi

Esra Erol’un daveti geri çevirmesi Müge Anlı’nın hayranlarını kızdırdı. Öte yandan Erol’dan Anlı’ya tebrik mesajı da sonradan geldi. Mesaja göre ünlü sunucu, Müge Anlı’nın aldığı bu karara çok sevindiği ve mutluluklar dilediği ileri sürüldü.

Esra Erol Müge Anlının nikah davetine katılmadı
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.