enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Weghorst’ta mutlu son!

Siyah-Beyazlılar’a Hollandalı golcüden beklenen haber geldi. Almanya’dan Dortmund ve Frankfurt’tan beklediği geri dönüşü alamayan Wout Weghorst …

Weghorst’ta mutlu son!
26.06.2022
91
A+
A-

Siyah-Beyazlılar’a Hollandalı golcüden beklenen haber geldi. Almanya’dan Dortmund ve Frankfurt’tan beklediği geri dönüşü alamayan Wout Weghorst, Kartal’ın teklifini kabul etti. 29 yaşındaki golcünün yeni haftada İstanbul’da olması bekleniyor. Tecrübeli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katacak olan Beşiktaş, oyuncunun kulübü Burnley’e ücret ödemeyecek. 1,97’lik forvet ise maç başı ve bonuslarla beraber 3.2 milyon Euro kazanacak. İmzaların ardından transfer, resmiyet kazanacak.

Uzun süredir İngiliz ekibi Burnley’den Wout Weghorst’u kadrosuna katmaya çalışan Siyah-Beyazlılar, 29 yaşındaki futbolcuyu ikna etti. Yeni sezonda İngiltere Premier Lig’in bir altı olan Championship’te yer alacak Burnley’i son yapılan temasların ardından, bedelsiz kiralama konusunda ikna eden, oyucunun da garanti ücret konusunda 2.7 milyon Euro’luk talebini kabul eden Beşiktaş , Weghorst’la el sıkıştı.

Almanya Bundesliga takımları Borussia Dortmund ve son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Frankfurt’un ilgisi sonrasında Beşiktaş’ı beklemeye alan tecrübeli isim, 2 kulübün de forvet hattını yeni isimlerle güçlendirmesi sonrasında rotasını Beşiktaş’a çevirdi.

Kampa katılacak

Deneyimli futbolcu, son yapılan temasta Beşiktaş’a olumlu yanıt verdi. Yeni hafta içinde ailesiyle birlikte İstanbul’da olması beklenen Weghorst, maç başı ve bonuslarla Kara Kartal’dan 3.2 milyon Euro kazanacak. Resmi imzaların ardından, transfer resmiyet kazanacak. Yıldız futbolcunun hamile olan eşini ikna etmek için yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlı kulüp, temas trafiği sonrasında oyuncunun ailesini de ikna ederek, transferi sonuçlandırdı. Başarılı oyuncunun ıslak imza sonrasında Beşiktaş’ın yarın başlayacak yeni sezon kampına katılması bekleniyor.

Ekuban için 2.5 milyon euro

Kartal’ın Ekuban için Genoa ile 1.5 milyon Euro’ya, futbolcuyla 1 milyon Euro’ya anlaştığı öne sürüldü. Forvet arayışlarını sürdüren ve ilk hedefi Weghorst olan Beşiktaş’ın, Hollandalı futbolcu olmazsa alternatiflerden biri Caleb Ekuban. Eski Trabzonlu için Genoa ile 1.5 milyon Euro’da anlaşan Kartal, futbolcuya da yıllık 1 milyon Euro önerdi. Ganalı, kadroya derinlik katmak için transfer edilecek.

KAYNAK: FANATİK
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.