enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Mastürbasyon yaptığı sırada cinsel organına zincir sokan adam ölümden döndü

Tayland’da otuzlu yaşlarda olduğu belirtilen bir kişi, mastürbasyon yaptığı sırada orgazm olmak için penisinin içine boncuklardan oluşan bir …

Mastürbasyon yaptığı sırada cinsel organına zincir sokan adam ölümden döndü
25.06.2022
149
A+
A-

Tayland‘da otuzlu yaşlarda olduğu belirtilen bir kişi, mastürbasyon yaptığı sırada orgazm olmak için penisinin içine boncuklardan oluşan bir zincir sıkıştırdı. Mastürbasyon sonrası hemen uykuya dalan adam, şiddetli bir acı ile uyandıktan sonra kendisine zarar verme korkusundan dolayı zinciri çıkaramadı.

DOKTORLAR BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Aşırı acı ve cinsel organda elektriklenme şikayeti ile Taipei Tıp Fakültesi hastanesine giden adamın röntgenini çeken doktorlar, cinsel organındaki zinciri görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Doktorlar aletle zinciri çıkarmaya çalıştı fakat başarısız olunca ameliyatla cinsel organı açıp zinciri çıkardı.

YAŞADIĞI GERGİNLİK NEDENİYLE İDRAR YOLU DARALMIŞ

Ameliyatı yapan doktor Gao Weichang, zinciri adamın kendisini çıkarmaya çalışmış olsa büyük ihtimalle idrar yolunu parçalayacağını ifade etti. Öte yandan Gao, normal şartlarda zincirin kendiliğinden dışarı çıkması gerektiğini fakat hastanın yaşadığı şiddetli gerginlik nedeniyle idrar yolunun daraldığını bu nedenle zincirin sıkıştığını söyledi. Ameliyatı başarılı geçen hastanın durumunun iyiye gidiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.