enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

AK Partili Ayşe Keşir: Biz bu yolun emekçisi olarak çıktık

Keşir, Afyonkarahisar’da bir otelde yapılan “Ege Bölgesi Teşkilat Toplantısı”nda, Ege Bölgesi’ndeki illerin ilçe başkanlarıyla önümüzdeki bir …

AK Partili Ayşe Keşir: Biz bu yolun emekçisi olarak çıktık
25.06.2022
108
A+
A-

Keşir, Afyonkarahisar’da bir otelde yapılan “Ege Bölgesi Teşkilat Toplantısı”nda, Ege Bölgesi’ndeki illerin ilçe başkanlarıyla önümüzdeki bir yılın stratejisini konuşacaklarını dile getirdi.

Geçen 20 yılı kadınlarla inşa ettiklerini aktaran Keşir, “Bugün AK Parti’nin başarısından bahsediyorsak, burada bulunan 130 ilçe başkanımızın ve onlardan önce bu görevi yapan kardeşlerimizin alın teri ile emeği vardır. 2001’de ‘kadın, erkek büyük Türkiye’yi inşa edeceğiz’ diye yola çıktık. Özellikle o günün Türkiye’sinde kadınlar, ne yazık ki demokratikleşme ve eğitime erişim başta olmak üzere çok sayıda haklarını kullanamadılar. Teşkilatın kuruluşunda görev yapan kadınlar, bu yola milletvekilliği hayali kurarak başlamadılar. Biz bu yolun emekçisi olarak çıktık.” diye konuştu.

Keşir, kendi kuşaklarının çektiği sıkıntıları, zahmetleri ayrımcılığı çocukları ve kendilerinden sonraki kuşaklar yaşamasın diye yola çıktıklarını vurguladı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme diyerek genç muhafazakar kadınlara” seslendiğini söyleyen Keşir, şöyle konuştu:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de teşkilatçılığın önemini çok iyi bildiğini, kadınların AK Parti’de çok büyük görevler üstlendiğini dile getirdi.

Programda, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de konuşma yaptı.

Toplantıya, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Ege Bölgesi’ndeki illerin AK Parti kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.

KAYNAK: AA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.