enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C

Birçok başarılı dizinin senaristliğini üstlenen Gamze Özer, evinde ölü bulundu

2003 ve 2012 yılları arasında Kanal D ile Star TV’de yayınlanan daha sonra Exxen için çekilen Sihirli Annem dizisinin yaratıcısı ve senaristi …

Birçok başarılı dizinin senaristliğini üstlenen Gamze Özer, evinde ölü bulundu
25.06.2022
130
A+
A-

2003 ve 2012 yılları arasında Kanal D ile Star TV’de yayınlanan daha sonra Exxen için çekilen Sihirli Annem dizisinin yaratıcısı ve senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Birçok önemli işe imza atan senarist Gamze Özer bu sabah saatlerinde Sakız Adası’ndaki evinde ölü bulundu. 47 yaşında hayata veda eden Gamze Özer’in genç yaştaki ölümü sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Özer, Sihirli Annem’in yanı sıra Hanımın Çiftliği, Annem ve Acemi Cadı’nın ekibinde yer alarak adını geniş bir kitleye duyurdu. Acı haberi duyuran Armağan Çağlayan ise Twitter’dan yaptığı paylaşımda “İnanamıyorum! Ah Gamze… Her ölüm erken ama senin için çok erkendi. Yattığın yer incitmesin” ifadelerini kullandı.

Seray Sever ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Canım, umarım gittiğin yerde huzur bulursun. Seni çok özleyeceğim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.