enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C

Bakan Bozdağ açıkladı: Orman yakanlara verilen ceza artırılacak

Meclis’te orman yangınlarına karşı “kompost” projesi önerisi! İlk olacak Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bozdağ, “Kasten orman …

Bakan Bozdağ açıkladı: Orman yakanlara verilen ceza artırılacak
25.06.2022
107
A+
A-

Meclis’te orman yangınlarına karşı “kompost” projesi önerisi! İlk olacak

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bozdağ, “Kasten orman yakanlara yönelik cezanın artırılması için çalışmalara başladık” dedi. 

ERDOĞAN’DAN “İDAM” ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kasten orman yakanlara verilen cezanın artırılması gerektiğini kaydetmişti. Erdoğan, “Caydırıcı bir ceza. Ucu nereye dayanıyor idama mı? İdam olmalı. Sultan Fatih ne diyor? Ormanlarımdan bir ağaç kesenin boynunu vururum diyor. Bu iş o kadar önemli. Sadece orman mı? Bütün haşerat, hayvanlar hepsi bu ormanlarla beraber yanıyor” ifadelerini kullanmıştı.

“2023’DE ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Adalet Bakanı, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu söyledi. Bozdağ, “2023’te yapılacak seçim Cumhurbaşkanımızın yürütme organı ve devletin başı olarak ikinci seçimi olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.