enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1877
EURO
38,1806
ALTIN
2.902,95
BIST
9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz’i ne yapsa ikna edemedi!

Ünlü türkücü Alişan ve 1.5 yaşındaki kızı Eliz’in eğlenceli anları sosyal medyada gündem oldu. Kızını havuza girmek için ikna etmeye çalışan …

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz’i ne yapsa ikna edemedi!
25.06.2022
103
A+
A-

Ünlü türkücü Alişan ve 1.5 yaşındaki kızı Eliz’in eğlenceli anları sosyal medyada gündem oldu. Kızını havuza girmek için ikna etmeye çalışan Alişan’ın İngilizce konuşması dikkatlerden kaçmadı.

2018 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Alişan ve Buse Varol, mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösteriliyor. Burak ve Eliz adında iki çocuğu olan çift, sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekiyor.

Alişan ve Buse Varol çifti çocuklarıyla beraber

Son olarak 1.5 yaşındaki kızı Eliz ile eğlenceli anlarını hayranlarının beğenisine sunan Alişan’ın kızını ikna etme çabaları gündem oldu. Havuza girmek konusunda direnen minik Eliz’le İngilizce konuşan Alişan, ne kadar dil dökse de Eliz’i ikna edemedi. Baba kızın gülümseten anları kısa sürede viral oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı Survivor’da eleme adayını ifşa etti! Ayşe’nin söylediği isim…

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.