enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Selen Soyder’den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı! Piyanonun başına oturttular…

Lale Devri dizisinde oynadığı Toprak karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Selen Soyder, önceki gün katıldığı İkinci Sayfa programında Aşk …

Selen Soyder’den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı! Piyanonun başına oturttular…
23.06.2022
140
A+
A-

Lale Devri dizisinde oynadığı Toprak karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Selen Soyder, önceki gün katıldığı İkinci Sayfa programında Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

“Lale Devri”, “Yer Gök Aşk” ve “Hangimiz Sevmedik” gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Selen Soyder, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşantı sürdürüyor. 2007 yılında Miss Turkey birincisi olarak hayatımıza giren 35 yaşındaki Soyder, geçtiğimiz gün İkinci Sayfa programına konuk oldu. Özel yaşantısı ve kariyeri hakkında şaşırtan açıklamalara imza atan ünlü oyuncunun Aşk-ı Memnu itirafı herkesi şaşırttı.

Selen Soyder

“ROL HAZAL KAYA’NIN OLDU”

Bir dönemin unutulmaz yapımlarından biri olarak hafızalara kazınan Aşk-ı Memnu dizisinde Hazal Kaya‘nın oynadığı Nihal karakteri için deneme çekimlerine gittiğini söyleyen Soyder, “Aşk-ı Memnu’da Nihal rolü için görüşmeye gittim. Deneme çekiminde piyano başına oturttular beni. Ama daha sonra olmadı. Hazal Kaya’nın rolü oldu” şeklinde konuştu.

Selen Soyderden Aşkı Memnu itirafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

1.5 milyon TL değerinde asansörlü mezarlık yaptıracak denmişti! Bülent Ersoy’dan sert çıkış

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.