enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco kolları sıvadı! Portekizli yıldız için tüm şartlar zorlanacak

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona hazırlanan ve şampiyonluk yarışında iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Fenerbahçe, yıldız futbolcu Sergio …

Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco kolları sıvadı! Portekizli yıldız için tüm şartlar zorlanacak
22.06.2022
105
A+
A-

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona hazırlanan ve şampiyonluk yarışında iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Fenerbahçe, yıldız futbolcu Sergio Oliveira ile ilgileniyor. Portekiz basınından O Jogo’da yer alan habere göre, Fenerbahçe, Roma’nın teknik direktörü Mourinho’nun da istediği Oliveira’ya teklif yapmaya hazırlanıyor.

BONSERVİSİ 13.5 MİLYON EURO

Porto ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Sergio Oliveira, Portekiz ekibinin 1 Temmuz’da başlayacak yeni sezon kamp kadrosuna dahil edildi. Ancak Portekiz ekibi, yıldız oyuncuya iyi bir teklif gelmesi halinde transferine izin verecek. Sergio Oliveira bonservis bedeli ise pazarlığa açık olmak birlikte 13.5 milyon euro olarak aktarıldı.

MARİO BRANCO’NUN FAVORİSİ

Fenerbahçe’de Sportif Direktör olan Mario Branco, PAOK’ta çalıştığı dönemde Sergio Oliveira’yı transfer etmiş ve başarılı futbolcuyla İKİ kupa kazanmıştı. Yıldız futbolcuyla çok yakın bir ilişkiye sahip olan Branco, 19 Temmuz 2020’de yayınlanan bir röportajında “Yunanistan’daki futboluyla en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu gösterdi. Ülkedeki seviyeyi yükseltti çünkü o rekabetçi bir hayvan” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.