enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2040
EURO
37,8406
ALTIN
2.914,63
BIST
9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C

Erzurum Pasinler yerel belediye ile güzelleşiyor

Erzurum Pasinler’in modern ve güzel bir görünüm kazanması için çalışmalar yürüten Pasinler Belediyesi ilçenin her noktasında çalışma yürütüyor …

Erzurum Pasinler yerel belediye ile güzelleşiyor
21.06.2022
79
A+
A-

Erzurum Pasinler’in modern ve güzel bir görünüm kazanması için çalışmalar yürüten Pasinler Belediyesi ilçenin her noktasında çalışma yürütüyor.

Enver GÜLER / ERZURUM (İGFA) – Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’nin talimatları ile çalışmalar yürüten Belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere cevap verebilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri geçtiğimiz günlerde bazı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının yanısıra ilçenin farklı noktalarında, park ve bahçelerde mevsime uygun fidan dikimini gerçekleştirmişti. Günlük olarak sulanan ve bakımları yapılan yeşil mesire alanları ışe sıcaktan ve yoğunluktan bunalan vatandaşlar için nefes alma imkânı sağlıyor.

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’nin ve ekiplerinin yaptığı çalışmalar vatandaşlardan tarafından takdir topluyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.